Silk Solutions Zijden Slaapmasker Zwart/Ivoor

Nog maar 2 stuk(s) op voorraad
€ 16,95

Belangrijkste kenmerken

  • Gemaakt van 19 momme zijde
  • Past iedereen door verstelbare elastiek
  • Hydrateert de huid rondom de ogen
  • Zwarte achterkant zorgt voor verduistering 

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 8718868975287
Merken Silk Avenue
Inhoud 1

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

Silk Solutsions Zijden Slaapmasker Zwart/Ivoor maakt het mogelijk om beter te slapen. Vooral voor slapen in lichte ruimtes en voor op reis is dit zijden slaapmasker ideaal. Het slaapmasker kan versteld worden door het verstelbare elastiek aan de achterkant van het masker. Het slaapmasker zorgt ervoor dat het compleet donker wordt, waardoor het lichaam melatonine aanmaakt zodat het makkelijker is om in slaap te vallen. Het zijden slaapmasker hydrateert de huid rondom de ogen wat op lange termijn zorgt voor minder rimpels. Zijde bevat namelijk aminozuren. Dit zorgt ervoor dat er geen vocht onttrokken wordt aan de huid. Doordat het natuurlijke vochtgehalte van de huid op peil wordt gehouden ontstaan er minder snel rimpels. De voorkant van het masker heeft de kleur ivoor en de achterkant van het masker heeft de kleur zwart. Een zwarte achterkant zorgt ervoor dat de omgeving verduisterd en in slaap vallen makkelijker wordt. Het slaapmasker is gemaakt van 19 Momme zijde, dat staat voor hoge kwaliteit zijde. De vulling van het zijden slaapmasker is 100% katoen. Het Silk Solutsions Zijden Slaapmasker is antiallergisch 

  • Zwarte achterkant zorgt voor verduistering 
  • Gemaakt van 19 momme zijde
  • Past iedereen door verstelbare elastiek
  • Hydrateert de huid rondom de ogen

Gebruik:


Plaats het Silk Solutsions Zijden Slaapmasker over de ogen. Stel eventueel het verstelbare elastiek bij zodat het zijde slaapmasker goed zit. 

Resultaat:


Door de zwarte achterkant van het Silk Solutsions Zijden Slaapmasker wordt in slaap vallen makkelijker. Het zijden zorgt voor hydratatie rondom de  ogen. Dit voorkomt op lange termijn rimpels rondom de ogen.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag