Silk Solutions Zijden Slaapmasker Zwart/Roze

Nog maar 15 stuk(s) op voorraad
€ 16,95

Belangrijkste kenmerken

 • Gemaakt van 19 momme zijde
 • Past iedereen door verstelbare elastiek
 • Hydrateert de huid rondom de ogen
 • Zwarte achterkant zorgt voor verduistering 

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 8718868975300
Merken Silk Avenue
Inhoud 1

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

Silk Solutions Zijden Slaapmasker Zwart/Roze zorgt voor een betere nachtrust. Het masker biedt verduistering wat ideaal is voor op reis en voor het slapen in lichtere ruimtes. Doordat het slaapmasker de omgeving compleet donker maakt, maakt het lichaam melatonine aan. Dit zorgt ervoor dat in slaap vallen gemakkelijker wordt. Het zijden slaapmasker kan versteld worden door het verstelbare elastiek aan de achterkant van het masker. Silk Solutions Zijden Slaapmasker Zwart/Roze hydrateert de huid rondom de ogen. Dit zorgt op lange termijn voor minder rimpels. Zijde bevat namelijk aminozuren. Aminozuren zorgen ervoor dat er geen vocht ontrokken wordt aan de huid. De voorkant van het masker heeft de kleur roze, de achterkant van het masker heeft de kleur zwart. Een zwarte achterkant zorgt ervoor dat de omgeving wordt verduisterd en het makkelijk zal zijn om in slaap te vallen. Het slaapmasker is gemaakt van 19 Momme zijde, dit staat voor hoge kwaliteit zijde. De vulling van het zijde slaapmasker is 100% katoen. Het Silk Solutions Zijden Slaapmasker Zwart/Roze is anti-allergisch.

 • Zwarte achterkant zorgt voor verduistering
 • Gemaakt van 19 momme zijde
 • Past iedereen door verstelbare elastiek
 • Hydrateert de huid rondom de ogen

  Gebruik:

  Plaats het Silk Solutions Zijden Slaapmasker over de ogen. Stel eventueel het verstelbare elastiek bij zodat het zijde slaapmasker goed zit. 

  Resultaat:

  Door de zwarte achterkant van het Silk Solutions Zijden Slaapmasker wordt het makkelijker om in slaap te vallen. Het zijde zorgt voor hydratatie rondom de ogen. Dit voorkomt op lange termijn rimpels rondom de ogen. 

  Product wordt toegevoegd aan shoppingbag