Smooth & Bodified!

Met de Living Proof producten kunt u erg makkelijk en snel prachtig volume creeren met een zachte afwerking. Bij deze look is het belangrijk het volume in haar te behouden, terwijl u daarnaast ook gladheid en zachtheid creëert.

Deze look is natuurlijk uitermate geschikt voor een feestje of een avondje uit. 
Om deze prachtige coupe te creëren, heeft u een aantal dingen nodig, zoals een speciale shampoo en conditioner voor een goede basis en speciale styling producten om het haar volume te geven, te conditioneren en in style te houden. Het stappenplan vindt u hieronder met de daarbij behorende producten.

 

Stap 1.

Begin met schoon, handdoek droog haar. U kunt het beste hiervoor de Living Proof Restore shampoo en conditioner gebruiken, omdat deze de haren zacht en glad maken.

 

 

Stap 2.

Gebruik dan de Living proof Style-Lab Prime Style Extender over het gehele haar, van de wortels tot de punten. Zo blijft het kapsel nog langer in het gewenste model.

 

 

 


Stap 3.

Verdeel daarna de Living Proof Full Thickening Mousse gelijkmatig over het onderste gedeelte van het haar voor prachtig volume.

 

 

 

Stap 4.

Spray dan de Living Proof Style-Lab Flex Hair Spray over het haar, borstel het door en föhn het haar met een ronde föhnborstel.

Finish met nog een laagje Living Proof Style-Lab Flex Hair Spray.

  


Bekijk alles
 • Living Proof Restore Shampoo

  Living Proof Restore Shampoo

  € 28,00
  (1 reviews)
 • Living Proof Style-Lab Prime Style Extender

  Living Proof Style-Lab Prime Style Extender

  € 20,00
  (2 reviews)
 • Living Proof Full Thickening Mousse

  Living Proof Full Thickening Mousse

  € 26,00
  (1 reviews)
 • Living Proof Style-Lab Flex Hair Spray

  Living Proof Style-Lab Flex Shaping Hair Spray

  € 9,95
  (1 reviews)
Bekijk alles