Soft and Wavy

De soft and wavy look is een prachtige look voor zowel overdag als voor in de avond. Een look waarbij gezond en verzorgd haar erg belangrijk is. Dit omdat glanzend en glad haar essentieel is voor deze look. Verzorg het haar dus met een hydraterende en verzorgende shampoo en conditioner.

Dit zorgt voor de perfecte basis en vanuit die basis kunt u verder werken naar het perfecte resultaat. Daarnaast heeft u nog andere specifieke producten nodig om deze look te kunnen bereiken. Het stappenplan vindt u hieronder met de daarbij behorende producten.

 

Stap 1.

Was het haar met de Argan Velvet Velvety Shampoo en gebruik daarna het Argan Velvet Velvety Hair Mask. Deze producten zijn enorm verzorgende en herstellen droog of beschadigd haar. Het zal zorgen dat het haar weer gezond, glad en glanzend is.

 

 

Stap 2.

Na het wassen kunt u de Argan Velvet Velvety Hair Cream aanbrengen. Deze hoeft niet uitgespoeld te worden. Deze cream is essentieel bij deze look en zorgt voor die mooie zachte, gladde en glanzende finish. Daarnaast beschermt deze Argan Cream het haar ook tegen hitte.

 

 


Stap 3.

Föhn het haar droog en maak een zijscheiding. Zet de Rich Hair Care Ceramic Stijltang aan. Deze stijltang gaat pluizen tegen en is met de afgeronde platen ideaal voor deze look. Verdeel het haar in secties en style het haar door de stijltang door het haar naar beneden te halen en onderaan het haar naar binnen te flippen.

 

 

Stap 4.

Als het gehele haar is gedaan kunt u met een ronde borstel het haar door borstelen en met de borstel de ronde vorm van de onderkant versterken. Spray de Rich Luxury Sure Hold Hair Spray in het haar voor extra hold en shine.


 


Bekijk alles
  • Rich Pure Luxury Sure Hold Hair Spray
Bekijk alles