Talavera Split-Ender Pro Mini Blauw

Van € 99,95 nu voor € 89,95

Belangrijkste kenmerken

  • Verwijdert dode haarpunten
  • Zacht en glanzend haar
  • Snel en veilig
  • Reisvriendelijk

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

De Split-Ender Pro Mini Blauw helpt je binnen no time van dode haarpunten af. Deze verzorgingstool knipt de uiteinden van het haar, niet de lengte, zodat de mooie lange gezonde haren behouden blijven. Het apparaat is makkelijk en veilig te gebruiken en is sneller dan het haar knippen met een schaar. Haar van zowel man als vrouw kan sneller, gezonder en mooier groeien dan ooit tevoren. De Split-Ender Pro Mini Blauw zorgt voor zijdezacht, glanzend en gezond haar waardoor knipbeurten kunnen worden uitgesteld. De uniek gepatenteerde haarplaat van het apparaat is ontworpen om de lokken te begeleiden en droge beschadigde en gespleten uiteinden sneller te vinden en te verwijderen. De Split-Ender Mini is zeer reisvriendelijk en heeft geen snoer, waardoor het apparaat perfect is om mee te nemen op vakantie of voor onderweg.

  • Verwijdert dode haarpunten
  • Zacht en glanzend haar
  • Snel en veilig
  • Reisvriendelijk

Gebruik

Voor optimaal gebruik wordt het aangeraden om het haar alleen met shampoo te wassen en geen conditioner te gebruiken. Droog het haar met een paddle borstel zodat de gespleten haarpunten rechtop komen te staan. Behandel daarna pluk voor pluk het haar met de Split-Ender Pro Mini Blauw. Er wordt ongeveer 0.6cm van het haar geknipt. Ga minimaal 3 keer met het apparaat over de pluk. Zodra het haar zacht aanvoelt kun je verder met de volgende pluk. Leeg tijdens het behandelen van het haar regelmatig het opvangbakje van de Split-Ender Pro Mini Blauw.

Resultaat

Na de behandeling van de Split-Ender Pro Mini Blauw voelt het haar zijdenzacht en gezond aan. Gespleten haarpunten zijn verleden tijd en het haar heeft een glanzende finish!

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Beschadigd haar, Verzwakt en breekbaar haar
EAN code 864785000460
Merken Talavera

Video

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje