Talavera Split-Ender Pro 2 Zwart

Van € 249,95 nu voor € 184,95

Belangrijkste kenmerken

  • Verwijdert dode haarpunten
  • Zacht en glanzend haar
  • Snel en veilig
  • Klaar in 30 minuten

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Beste,Ik heb een hoofd vol krullend haar. Is zo'n apparaat ook hiervoor geschikt? Ik ben bang dat ik in eens een pluk haar zal missen.
Werkt dit product echt? Ik heb erg last van gespleten haarpunten. Maar als ik naar de kapper ga halen ze altijd teveel eraf.Dus dit zou een oplossing kunnen zijn voor mij als het echt werkt
Werkt hij op stroom ? Zie geen snoer. Werkt hij op accu en zit deze erbij??
Kan ik als particuliere het toestel kopen of enkel kapperszaken. Zo ja kan ik ook bij jullie terecht voor de oplader of zit ie al in de prijs ingerekend van 199 euro
Stel je vraag over dit product

Omschrijving

De Split-Ender Pro 2 Zwart helpt je op een veilige manier binnen no time van dode en gespleten haarpunten af. Door de nieuwe Surgy-Trim Systeemtechnologie worden enkel de uiteinden van beschadigd haar geknipt. Het apparaat haalt ongeveer 0.6cm van het haar waardoor de lengte wordt behouden, maar het haar er weer glanzend, glad en gezond uitziet. De totale behandeling duurt minder dan 30 minuten, waardoor het gebruik van de Split-Ender pro sneller is dan met een schaar of mesje. Verder wordt door de unieke technologie het model behouden, waardoor kapbeurten langer kunnen worden uitgesteld. De uniek gepatenteerde haarplaat van het apparaat is ontworpen om de lokken te begeleiden en droge, beschadigde en gespleten punten sneller te vinden en te verwijderen. Dit maakt de Talavera Split-Ender Pro een snelle en effectieve manier om binnen no-time van je gespleten haarpunten af te komen!

  • Verwijdert dode haarpunten
  • Zacht en glanzend haar
  • Snel en veilig
  • Klaar in 30 minuten

Gebruik

Het wordt aangeraden om voor optimaal gebruik het haar vooraf alleen te wassen met shampoo en geen conditioner te gebruiken. Droog het haar met een paddle borstel, zodat de gespleten haarpunten rechtop komen te staan. Behandel daarna pluk voor pluk het haar met de Split-Ender Pro 2 Zwart. Ga minimaal 3 keer met het apparaat over de pluk. Zodra het haar zacht aanvoelt kun je verder met de volgende pluk. Leeg tijdens het behandelen van het haar regelmatig het opvangbakje van de Split-Ender Pro 2 Zwart.

Resultaat

Na de behandeling van de Split-Ender Pro 2 Zwart voelt het haar zijdezacht en gezond aan. Gespleten haarpunten zijn verleden tijd en het haar heeft een stralende glans!

Gerelateerde Berichten

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Beschadigd haar
EAN code 860002112565
Merken Talavera

Video

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje