Meewerk stage Online Marketing Belgie

Ben jij de nieuwe Meewerk Stagiair(e) Online Marketing Belgie bij Johnbeerens.com? Lees hier de vacature!

Wie zijn wij? Delivering Beauty! 

Het enthousiaste team van JohnBeerens.com zorgt er, samen met haar leveranciers, voor dat onze klanten met innovatieve en betrouwbare producten helemaal happy zijn met hun looks door daarover optimaal advies te verkrijgen en de beste producten te kunnen bestellen. Wij streven ernaar om niet alleen ‘the needs’ maar ook ‘the wants’ te leveren en net dat beetje extra service en experience te bieden wat online shoppen zo leuk maakt. JohnBeerens.com is dé online beautypartner voor zowel de consument als de professionele salons in de Benelux.

Wij willen voor onze klanten de eerste keuze zijn en voor medewerkers een aantrekkelijke werkgever! Je komt terecht in een snel groeiend familiebedrijf met een jong en dynamisch topteam en een informele sfeer.

Wat ga je doen?

Deze vacature betreft een vacature voor een afstudeerstage. JohnBeerens.com is van oorsprong een Nederlands bedrijf, maar is ook actief in Belgie met de website JohnBeerens.be. Nou worden deze sites nog hetzelfde veranderd, maar dit willen wij gaan veranderen. Als stagiair(e) online marketing ga jij op zoek. Op zoek naar kansen waar wij dingen moeten veranderen om beter aan te sluiten op de Belgische markt.
Je kan dit vrij breed bekijken (welke acties sluiten beter aan, welk assortiment, hoe spreken we de klant/bezoeker aan) maar je weet dit toch snel concreet te maken naar punten die door te voeren zijn.
Aan het einde van je stage weten wij hoe we de Belgische markt beter kunnen bedienen, maar zijn er ook zeker al een aantal van je verbeterpunten doorgevoerd.

Wie ben jij?

  • Je volgt een commerciële HBO / Universitaire opleiding
  • Je hebt goede kennis van de Belgische (Vlaamse) markt
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je bent ambitieus, commercieel en een initiatiefnemer
  • Je hebt een ondernemende en resultaatgerichte instelling en bent in staat zelfstandig te werken
  • Je houdt gemakkelijk overzicht en werkt georganiseerd en planmatig

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een leuke, uitdagende meewerkstage bij één van de succesvolste beautywebshops van Nederland! Je komt te werken in een relatief nieuw, gemotiveerd en jong team, met een prettige werksfeer. Er is veel ruimte voor eigen ideeën en de uitvoering hiervan. Je komt te werken in een spiksplinternieuw pand met onder andere een bar, biljart en een gym met de beste apparatuur van Technogym. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen en te groeien, juist door ons innovatieve karakter en persoonlijke coaching. En uiteraard krijg je een marktconforme stagevergoeding en een aantrekkelijke personeelskorting bij onze collega’s van JohnBeerens.com :-)

Ben je van bovenstaande helemaal enthousiast geworden en heb je interesse in deze functie? Twijfel niet en stuur je sollicitatie inclusief motivatie naar [email protected].

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje