Meewerk stage Sales Representative

Volg jij een commerciële studie? Wil jij graag werkervaring opdoen binnen een dynamische en groeiende e-Commerce organisatie? Ben jij sociaal, zelfstandig en ervaar jij veel plezier in het uitvoeren van acquisitie en contact met klanten? Lees dan snel verder!

 

Wie zijn wij? Delivering Beauty!

Het enthousiaste team van JohnBeerens.com zorgt er, samen met haar leveranciers, voor dat onze klanten lekker in hun vel zitten dankzij onze innovatieve en betrouwbare beauty producten en ons optimale advies. JohnBeerens.com is dé online beauty partner. JohnBeerens.com is in de Benelux de meest klantgerichte, invloedrijke en baanbrekende beautywebshop. JohnBeerens.com wil voor haar klanten altijd de eerste keuze zijn, voor haar mensen een aantrekkelijke werkgever en voor haar leveranciers een aantrekkelijke partner. En jij kan daar wellicht wel jouw steentje aan bijdragen..

 

Wat ga je doen?

Deze vacature betreft een vacature voor een meewerkstage. Als Stagiair Commercieel Medewerker ben jij een volwaardig onderdeel van het jonge, leuke B2B Sales Team. Jij draagt jouw steentje bij wat betreft het beantwoorden van klantvragen omtrent hun bestelling, en het contact opnemen met klanten om ze kennis te laten maken met onze fantastische merken. Ook help je mee bij het organiseren van trainingen. Je mag jouw bijdrage leveren wat betreft unieke kansen die het team moet benutten en het uitwerken en opzetten hiervan. Een unieke kans om werkervaring op te doen, dus!

 

Wie ben jij?

  • Je volgt een commerciële MBO/ HBO opleiding
  • Je hebt de bevlogenheid om (potentiële) klanten te overtuigen
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je bent ambitieus, commercieel en een initiatiefnemer
  • Je hebt een ondernemende en resultaatgerichte instelling en bent in staat zelfstandig te werken
  • Je houdt gemakkelijk overzicht en werkt georganiseerd en planmatig

 

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een leuke, uitdagende meewerkstage bij één van de succesvolste beautywebshops van Nederland! Je komt te werken in een relatief nieuw, gemotiveerd en jong team, met een prettige werksfeer. Er is veel ruimte voor eigen ideeën en de uitvoering hiervan. Je komt te werken in een spiksplinternieuw pand met onder andere een bar, biljart en een gym met de beste apparatuur van Technogym. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen en te groeien, juist door ons innovatieve karakter en persoonlijke coaching. En uiteraard krijg je een marktconforme stagevergoeding en een aantrekkelijke personeelskorting bij onze collega’s van JohnBeerens.com :-)

Ben je van bovenstaande helemaal enthousiast geworden en heb je interesse in deze functie? Twijfel niet en stuur je sollicitatie inclusief motivatie naar [email protected].

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje