Stage Vacatures

E-commerce Academy bij Johnbeerens.com in samenwerking met marketingbureau Fingerspitz.

 Ben jij de nieuwe Rand Fishkin?

Net afgestudeerd en ambitie om online marketeer te worden? Dan moet je hier wel oren naar hebben. Wij hebben namelijk een traineeprogramma voor getalenteerde HBO en WO studenten. Tijdens een traineeship ben je ‘part of the Johnbeerens.com team’ en krijg je diverse uitdagende online marketing opdrachten. Daarnaast word je intensief begeleid en neem je deel aan verschillende interne en externe trainingen. Na 6 maanden ben je opgeleid als online marketing specialist en door alle praktijkervaring klaar voor het échte werk.

Wie ben jij?

Je bent net, of bijna, HBO of WO afgestudeerd en hebt een relevante opleiding genoten. Denk dan bijvoorbeeld aan de opleiding Marketing Management en Digitale Media aan de Tilburg University, de opleiding Media & Entertainment of E-travel aan de NHTV, of de minor online marketing op de Avans. Heb je een andere achtergrond, vraag het gerust even na. En natuurlijk heb je al enige praktijkervaring of geëxperimenteerd met online marketing. Logisch, want je bent leergierig.

Daarnaast ben je zelfstandig en ambitieus. Je pakt deze kans met beide handen aan en je doet er alles aan om te slagen. Je komt met nieuwe ideeën en neemt het initiatief. Het is belangrijk dat je goed kunt communiceren en in een team kan werken. Je bent open en behulpzaam, en voor collega’s en klanten makkelijk te benaderen.

 

Programma

Tijdens deze periode word je binnen 5 maanden klaargestoomd voor het vak van online marketing specialist. Je kunt meteen even wennen aan een fulltime functie. Na deze periode beheers je alle basisbeginselen. Alle aspecten komen daarbij aan bod, zoals bijvoorbeeld:

  • Online strategie
  • Google AdWords
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Conversie optimalisatie
  • Social media (advertising)
  • Google Analytics
  • HTML / CSS

En ga zo maar door!

 

Je volgt verschillende trainingssessies, workshops en webinars. De ene keer over YouTube ads, de andere keer over Eyetracking. Daarnaast, waar je waarschijnlijk het meest van leert, krijg je veel praktijkopdrachten. Je wordt namelijk onderdeel van het team en assisteert onze marketeers.

 

Vergoeding

Je ontvangt een trainee- en reiskostenvergoeding. Daarnaast, met een beetje hulp van jezelf, heb je aan het einde van deze periode je Google AdWords, Analytics en Facebook certificaten, maar ook Bing en ga zo maar verder. Bij een succesvolle voortgang krijg je een contract aangeboden.

 

Ga jij de uitdaging aan?

Meld je aan en wij nemen spoedig contact met je op! Om je kansen te vergroten adviseren we ook je CV inclusief een kort filmpje met je motivatie op te sturen (2-5 minuten).Stage E-Commerce / Internet Marketing JohnBeerens.com

 

Wie zijn wij?
JohnBeerens.com is dé Beautywebshop van Nederland. Hier shop je alle merken die je kan bedenken op het gebied van haar- , huid-, tanning- en make-up producten. Wij verkopen onder andere  CHI, Biosilk, Farouk Royal Treatment, Men Rock, TIGI, PUPA, Kardashian Beauty en Moroccanoil. JohnBeerens.com biedt een assortiment van meer dan 20.000+ topproducten. Wij hebben de ambitieuze doelstelling om ons assortiment en omzet de komende jaren sterk uit te breiden. Hiervoor zijn wij op zoek naar een enthousiaste creatieveling die graag wil bijdragen aan het succes van de webshop. 

Wie ben jij?
- Je bent HBO student Marketing, Commerciële Economie, Communicatie, Journalistiek, Small Business and Retail Management, International Business and Management Studies (of een andere relevante opleiding)
- Je bent creatief
- Je hebt communicatieve en commerciële vaardigheden
- Je bent initiatiefrijk
- Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
- Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse taal
- Je bent enthousiast en leergierig
- Je combineert je schoolopdracht(en) met een leer/werk traject in de webshop

 

Werkzaamheden?
- Online Marketing waaronder: SEO, SEA en E-mailmarketing.
- Up to date houden / uitbouwen van de website
- Contentmarketing: schrijven en redigeren van teksten
- Organiseren van online acties
- Meewerken aan uitdagende opdrachten

 

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een leuke, leerzame stageplaats met een gezellig team dat bestaat uit jonge collega´s. Als stagiair(e) draai je mee met alle dagelijkse werkzaamheden van de webshop. Je werkt samen met het Online Marketing team. Er is veel ruimte voor eigen ideeën en de uitvoering hiervan. De precieze invulling van je stage is afhankelijk van je eigen voorkeuren.

Periode?
In overleg

 

Interesse? 
Interesse in deze functie? Twijfel niet en stuur je sollicitatie inclusief motivatie en CV naar maarten@johnbeerens.com. Bij vragen kun je ons bereiken op 013 530 2010.

 

 

Stage Social Media / E-mail Marketing JohnBeerens.com

 

Wie zijn wij?
JohnBeerens.com is dé Beautywebshop van Nederland. Hier shop je alle merken die je kan bedenken op het gebied van haar- , huid- en make-up producten. Wij verkopen onder andere  CHI, Biosilk, Farouk Royal Treatment, Men Rock, TIGI, PUPA, Kardashian Beauty en Moroccanoil. JohnBeerens.com biedt een assortiment van meer dan 20.000+ topproducten. Wij hebben de ambitieuze doelstelling om ons assortiment en omzet de komende jaren sterk uit te breiden. Hierbij speelt social media een belangrijke rol. Hiervoor zijn wij op zoek naar een enthousiaste creatieveling die graag wil bijdragen aan het succes van de webshop. 

 

Wie ben jij?
- Je bent HBO student Marketing, Commerciële Economie, Communicatie, Journalistiek, Small Business and Retail Management, International Business and Management Studies, Media & Entertainment of Multimedia (of een andere relevante opleiding)
- Je bent creatief
- Je hebt communicatieve en commerciële vaardigheden
- Je bent initiatiefrijk
- Je hebt affiniteit met beauty
- Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
- Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse taal
- Ervaring met Photoshop is een pré
- Je combineert je schoolopdracht(en) met een leer/werk traject in de webshop 

 

Werkzaamheden:
- Social media kanalen up-to-date houden
- Uitbouwen van populariteit op de Social Media Kanalen
- Contact onderhouden met onze volgens via social media
- Organiseren van online acties
- Meewerken aan uitdagende opdrachten

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een leuke, leerzame stageplaats met een gezellig team dat bestaat uit jonge collega´s. Als stagiair(e) draai je mee met alle dagelijkse werkzaamheden van de webshop. Je werkt samen in het Online Marketing team en mag alle facetten van het bedrijf doorlopen. Hierdoor is er veel ruimte voor eigen ideeën en de uitvoering hiervan. De activiteiten zullen vooral bestaan uit de uitwerking van meerdere marketinguitingen via onze social media kanalen, zoals Facebook, Instagram, Pinterest, Google+, Youtube en Twitter. Daarnaast zal je ondersteuning bieden aan activiteiten voor de website, nieuwsbrieven en de blog. 

Periode?
In overleg

 

Interesse? 
Interesse in deze functie? Twijfel niet en stuur je sollicitatie inclusief motivatie, CV en foto naar maarten@johnbeerens.com. Bij vragen kun je ons bereiken op 013 530 2010.

 

 

Stage Klantenservice / Beautycare JohnBeerens.com

 

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste stagiaire voor DE Beautywebshop van Nederland!

 

Bij Johnbeerens.com shop je alle merken die je kan bedenken op het gebied van haar, huid en make-up producten. Wij verkopen onder andere CHI, Biosilk, Farouk Royal Treatment, Men Rock, TIGI, Color WOW, Rich Haircare, Kardashian Beauty en Moroccanoil. Wij streven er naar om ons assortiment en omzet de komende jaren sterk uit te breiden!

 

Wij zoeken jou!:

 

-Opleiding: MBO, HBO, Marketing, Retail, Small Business, Communicatie, Media & Entertainment of Multimedia.

-Je bent 4 a 5 dagen beschikbaar

-Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse taal.

-Je hebt communicatieve en commerciële vaardigheden

-Je bent initiatiefrijk

-Je hebt affiniteit met beauty

-Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

-Je bent enthousiast en leergierig.

-Je bent een echte teamplayer!

 

Werkzaamheden:

 

-Telefonisch adviseren van klanten

-Beantwoorden van alle beautycare mail.

-Het adviseren en helpen van klanten in de winkel

-Aftersales: Benaderen van klanten na ontvangst bestelling

-Meedenken (uitvoeren) van en aan het doorontwikkelen van onze Beautycare afdeling en het concept Delivering Beauty!

 

Wat bieden wij?:

 

Wij bieden jou een leuke, leerzame stageplaats met een gezellig team dat bestaat uit jonge collega´s. Als stagiair(e) draai je mee met alle dagelijkse werkzaamheden van de webshop. Je werkt samen in het beautycare team. Er is er veel ruimte voor eigen ideeën en de uitvoering hiervan. 

 

Periode:

 

In overleg.

 

Interesse in deze functie? Twijfel niet en stuur je sollicitatie inclusief motivatie, CV en foto naar Daisy@johnbeerens.com. Bij vragen kan je ons bereiken op: 013-5302010 en kan je vragen naar Daisy of Nicole.

 

 

 

 

Stage Commercieel Medewerker Sales Bnnendienst

 

Wie zijn wij?
JohnBeerens.com is dé Beautywebshop van Nederland. Hier shop je alle merken die je kan bedenken op het gebied van haar- , huid- en make-up producten. Wij verkopen onder andere  CHI, Biosilk, Farouk Royal Treatment, Men Rock, TIGI, PUPA, Kardashian Beauty en Moroccanoil. JohnBeerens.com biedt een assortiment van meer dan 20.000+ topproducten. Wij hebben de ambitieuze doelstelling om ons assortiment en omzet de komende jaren sterk uit te breiden. Hiervoor zijn wij op zoek naar een enthousiaste creatieveling die graag wil bijdragen aan het succes van de webshop. 

Wie ben jij?
- Je bent HBO student Marketing, Commerciële Economie, Communicatie, Small Business of Retail, International Business and Management Studies (of een andere relevante opleiding).
- Je hebt uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden
- Je bent salesgericht
- Je bent initiatiefrijk
- Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
- Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse taal
- Je bent enthousiast en leergierig 


Werkzaamheden?

- Commercieel benutten van klantcontactmomenten
- Het eerste contact leggen met potentiele klanten
- Pro-actief cross-en upselling
- Draagvlak creëren voor bepaalde merken
- Beheren van het klantenportofolio
- Intensief contact onderhouden met de klanten
- Aftersales
- Opzetten van samenwerkingen
- Meewerken en meedenken aan de ontwikkeling van commerciële plannen

 

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een leuke, leerzame stageplaats met een gezellig team dat bestaat uit jonge collega´s. Als stagiair(e) draai je mee met alle dagelijkse werkzaamheden van de webshop. Je werkt samen met ons kleine team en mag alle facetten van het bedrijf doorlopen. Hierdoor is er veel ruimte voor eigen ideeën en de uitvoering hiervan. Je mag meewerken aan het op de kaart zetten van de B2B kant van de webshop. Je hebt een team begeleider en een algemene begeleider, zodat de ondersteuning op de werkvloer en voor school optimaal is.

Periode?
In overleg.


Interesse? 
Interesse in deze functie ? Twijfel niet en stuur je sollicitatie inclusief motivatie, CV en foto naar Donja@johnbeerens.com. Bij vragen kun je ons bereiken op 013-5302010.

 

 

 

Stage Business to Business Marketing

 

Wie zijn wij?
JohnBeerens.com is dé Beautywebshop van Nederland. Hier shop je alle merken die je kan bedenken op het gebied van haar- , huid- en make-up producten. Wij hebben de ambitieuze doelstelling om ons assortiment en omzet de komende jaren sterk uit te breiden. Hiervoor zijn wij op zoek naar een enthousiaste creatieveling die graag wil bijdragen aan het succes van de webshop. 

 

Wie ben jij?
- Je bent HBO student Marketing, Commerciële Economie, Communicatie, Journalistiek (of een andere relevante opleiding)
- Je bent creatief
- Sterk in het schrijven van teksten
- Je hebt communicatieve en commerciële vaardigheden
- Je bent initiatiefrijk
- Je hebt affiniteit met beauty
- Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
- Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse taal
- Je bent enthousiast en leergierig
- Beheersing van photoshop is een pré

 

Werkzaamheden?
- Conversie optimalisatie
- Webshop aan de professional kant (B2B) up-to-date houden en controleren
- Content schrijven voor de B2B webshop
- Het schrijven van product teksten en het online zetten van producten
- Prijzen en producten controleren
- Bedenken van marketingacties en promoties rondom B2B
- PR en sales
- Opzetten van samenwerkingen
- Meewerken aan uitdagende opdrachten

 

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een leuke, leerzame stageplaats met een gezellig team dat bestaat uit jonge collega´s. Als stagiair(e) draai je mee met alle dagelijkse werkzaamheden van de webshop. Je werkt samen met ons kleine team en mag alle facetten van het bedrijf doorlopen. Hierdoor is er veel ruimte voor eigen ideeën en de uitvoering hiervan. Je mag meewerken aan het op de kaart zetten van de B2B kant van de webshop. Niet alleen moet de webshop geoptimaliseerd worden, maar het moet ook kenbaar gemaakt worden aan potentiele klanten. Hierbij is een stuk marketing (acties bedenken, promoties en PR) erg belangrijk. Je hebt een team begeleider en een algemene begeleider, zodat de ondersteuning op de werkvloer en voor school optimaal is.

Periode?
In overleg.

 

Interesse? 
Interesse in deze functie ? Twijfel niet en stuur je sollicitatie inclusief motivatie, CV en foto naar Donja@johnbeerens.com. Bij vragen kun je ons bereiken op 013-5302010.

 

 

Stage Logistiek JohnBeerens.com (mbo)


Wie zijn wij?
JohnBeerens.com is dé Beautywebshop van Nederland. Hier shop tussen 20.000+ topproducten van alle merken die je kan bedenken op het gebied van haar- , huid- en make-up producten. Wij verkopen onder andere  CHI, Biosilk, Farouk Royal Treatment, Men Rock, TIGI, PUPA, Kardashian Beauty en Moroccanoil.

Wij hebben de ambitieuze doelstelling om ons assortiment en omzet de komende jaren sterk uit te breiden. Logistiek is hierbij van essentieel belang. Hiervoor zijn wij op zoek naar een enthousiaste logistieke duizendpoot die graag wil bijdragen aan het succes van de webshop. 

Wie ben jij?
- Je hebt MBO denkniveau
- Je bent klantvriendelijk ingesteld 
- Je hebt sterke communicatieve en commerciële vaardigheden
- Je bent initiatiefrijk
- Je hebt affiniteit met beauty
- Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
- Je bent enthousiast en leergierig

Werkzaamheden?

- Samenstellen, controleren en verpakken van bestellingen
- Verwerken van inkomende leveringen
- Meedenken in het verbeteren van logistieke processen
- Voorraadbeheer

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een leuke, leerzame stageplaats met een gezellig team dat bestaat uit jonge collega´s. Als stagiair(e) draai je mee met alle dagelijkse werkzaamheden van de webshop. Je werkt samen met logistieke team en mag alle facetten van het logistieke proces doorlopen. Hierdoor is er veel ruimte voor eigen ideeën en de uitvoering hiervan.

Periode?
In overleg

Interesse? 
Interesse in deze functie? Twijfel niet en stuur je sollicitatie inclusief motivatie, CV en foto naar mathieu@johnbeerens.com. Bij vragen kun je ons bereiken op 013 530 2010.

 

 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag