Straight and Shiny 


Deze steile look ziet er simpel uit, maar vergt toch wat meer aandacht dan dat meestal gedacht wordt. Een goede verzorging van het haar is bij dit kapsel essentieel. Droog en beschadigd haar pluist sneller en kunnen deze look verpesten. Zorg daarom dat het haar goed verzorgd en gehydrateerd is met een voedende shampoo en conditioner. De Diva Genesis Stijltang is uitermate geschikt voor deze look. De Keramische onderdelen bevatten de ingrediënten Macadamia Olie, Argan Olie en Keratine voor een prachtig glad en glanzend resultaat. Het stappenplan vind je hieronder met de daarbij behorende producten. 

Stap 1.
Was het haar met de Waterclouds repair shampoo en laat daarna 5 minuten de waterclouds repair butter intrekken. Dit zal het haar voeden en zorgen voor mooie haarpunten. Spoel uit met lauw water en dep het haar droog. Niet wrijven, want dat kan zorgen voor pluizig haar.  

Stap 2.
Spray de PIMP Amsterdam Beauty & Brains Volume Spray in het handdoek droge haar bij de haar wortels om te zorgen voor luchtig volume in het haar. Maak een strakke midden scheiding in het haar en breng de British Hair Royal Shine Serum aan in het haar voor bescherming tegen hitte en een fantastische glans.

Stap 3.
Pak dan de Diva Genesis Föhn en blaas het haar op hoge snelheid op de warmste stand droog. Zorg dat de haren bij de scheiding strak geföhnd worden om pluizen en flyaways te voorkomen. Sluit af met de Cool Shot optie van de föhn. Dit zorgt voor gesloten haarschubben en dus extra glanzend haar. 

Stap 4.
Zet de Diva Genesis stijltang aan, verdeel het haar in secties en haal de stijltang door het haar met behulp van de Rock & Ruddle Miss Daisy borstel. Niet te snel en niet te vaak, maar juist langzaam en één keer. Als je het gehele haar hebt gestyled, kan je nog een beetje Shine Serum in de punten aanbrengen. Tadaa… Straight and shiny!

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag