Sunglitz Moisturize & Shine Intense Conditioner

Rating:
80% of 100
€ 21,-

Belangrijkste kenmerken

  • Voor dagelijks gebruik
  • Bevat zijdeproteïne
  • Beschermt en voedt het haar
  • Geeft stevigheid, body en volume

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 633911665589
Merken Sunglitz
Inhoud 150 ml

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

Sunglitz Moisturize & Shine Intense Conditioner is een dagelikse vochtherstellende conditioner voor alle haartypen. Het haar krijgt body en volume zonder dat het verzwaard wordt. De elasticiteit en de kracht van het haar wordt verbeterd wat zorgt voor een gezonde en schitterende uitstraling. Daarnaast bevat Sunglitz Moisturize & Shine Intense Conditioner zijdeproteïne dat de haarvezels voedt en beschermd.

Gebruik Sunglitz Moisturize & Shine Intense Conditioner:

Breng Sunglitz Moisturize & Shine Intense Conditioner aan op handdoekdroog haar. Masseer de conditioner goed in en laat het enige tijd inwerken. Spoel het haar vervolgens grondig uit.

Resultaat Sunglitz Moisturize & Shine Intense Conditioner:

Na gebruik van de Sunglitz Moisturize & Shine Intense Conditioner is het haar voelbaar dikker en heeft het meer volume. Daarnaast is het beschermd en ziet het er gezonder uit.

100% originele producten

Farouk Systems USA waarschuwt voor namaak producten van het merk Sunglitz die in omloop zijn over de gehele wereld. Johnbeerens.com is een officieel verkooppunt van Farouk Systems binnen Nederland. Wij kunnen daarom garanderen dat al onze Sunglitz producten 100% origineel zijn en afkomstig van de officiële Farouk Systems distributeur.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag