Swisscode Pure Dynalift HYA Huidserum

€ 65,00

Belangrijkste kenmerken

  • Een stralende huid binnen 5 minuten
  • Maakt de huid jonger en strakker
  • Geschikt voor ieder huidtype
  • Een magisch liftend effect voor meer dan 4 uur

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

De Swisscode Pure lijn is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van huidcondities waarbij het huideigen vernieuwingsproces wordt geactiveerd en is geschikt onder ieder huidverzorgingsmerk. Het is dan ook de ideale basis voor de dagelijkse huidverzorging voor zowel mannen als vrouwen. Swisscode Pure Dynalift HYA is ideaal voor dagen wanneer uw huid niet zo goed aanvoelt als u zou willen, uw huid er vermoeid uitziet en donkere kringen merkbaar beginnen te worden. Swisscode Pure Dynalift HYA egaliseert in korte tijd het huidoppervlak, stimuleert de microcirculatie en de doorbloeding. De huidstructuur wordt voller en laat de huid jonger en strakker uitzien, samen met het hyaluronzuur ontstaat binnen 5 minuten een magische instant lifting effect en laat uw huid weer stralen. Ideaal voor noodgevallen dus. De toevoeging van hyaluronzuur aan Swisscode Pure Dynalift zorgt voor extra hydratatie. De hoogst mogelijke concentratie zorgt voor een optimaal resultaat en heeft een liftend effect voor meer dan 4 uur. Swisscode Pure Dynalift HYA is daarnaast ideaal als fixatie onder en op make-up. Dynalift is geschikt voor ieder huidtype en vrij van schadelijke stoffen als alcohol, parabenen, kleurstoffen, emulgatoren en andere vormen van conservering.

  • Een stralende en gehydrateerde huid binnen 5 minuten
  • Maakt de huid jonger en strakker
  • Een magisch liftend effect voor meer dan 4 uur
  • Geschikt voor ieder huidtype


Gebruik:

Reinig eerst uw huid en breng 2 tot 3 druppels Swisscode Pure Dynalift HYA aan op uw handpalmen en druk met de gehele hand vervolgens het serum vanuit het midden van de kin naar de buitenkant en op het voorhoofd van de wenkbrauwen richting de haargrens tot het geheel is opgenomen. Dit product niet inmasseren. Zodra het product volledig is ingetrokken kunt u een make-up direct hier overheen aanbrengen. Wilt u de zone rondom de ogen extra liften dan een klein beetje serum zachtjes van binnen naar buiten inkloppen.

Resultaat:

 
Swisscode Pure Dynalift HYA is een ideaal serum wat hydrateert en in 5 minuten een instant facelift biedt en wordt door visagisten in Nederland en Hollywood gebruikt als fixatie onder make-up. 

Tip:

Als extra verzorging kunt u Swisscode Pure Dynalift HYA 's avonds combineren met Swisscode Pure Hyaluron voor meer hydratatie of als intensieve nachtverzorging met Swisscode Pure Genistein. Voor de meer rijpere huid, atrofische en zeer droge huid kunt u Dynalift mengen met Swisscode Pure Vitamin F Forte en dit samen goed inmasseren.  

Productspecificaties

Meer informatie
Huidtype Droge huid, Vette huid, Vermoeide huid, Vochtarme huid
EAN code 7640140380520
Merken Swisscode
Productlijn Swisscode Pure
Vrij van Parabenen en Sulfaten

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje