Swisscode Pure Genistein Huidserum

€ 120,-

Belangrijkste kenmerken

  • Natuurlijke Collageen Booster
  • Vernieuwingsproces wordt geactiveerd
  • Dagelijks gebruik
  • Geheel vrij van alcohol, minerale vetten, parabenen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Swisscode Pure is een verzorgingslijn van zeven hoog geconcentreerde pure serums, speciaal ontwikkeld voor behandeling van de huidcondities waarbij het huideigen vernieuwingsproces wordt geactiveerd. Swisscode Pure verzorgingsproducten zijn de ideale dagelijkse basis verzorging voor zowel de man als de vrouw. Swisscode Pure Genistein is een ware collageen booster, geschikt bij zichtbare veroudering, een vermoeide en droge huid of een verslapte huid. Swisscode Pure Genistein gaat tekenen van veroudering tegen rond de ogen, de mond, wangen, hals en decolleté en vermindert mimische rimpels op voorhoofd en gezicht. Het concentraat Genistein is afkomstig uit de sojaboon en in deze pure vorm kan deze wetenschappelijk bewezen werkstof de aanmaak van collageen bevorderen. Swisscode Pure Genistein bevat de hoogste concentratie van de werkstof. Bij regelmatig gebruik kan Swisscode Pure Genistein een verslapte huid er weer strakker en voller uit laten zien. Zichtbare rimpels die veroorzaakt worden door hormonale schommelingen zoals bijvoorbeeld de overgang, worden in korte tijd zichtbaar geminimaliseerd en de kwaliteit van de huid wordt verbetert. De verhoogde collageenproductie structureert en verstevigt de huid van binnenuit, de huid wordt steviger waardoor de huid en stralender en mooier uitziet.

Geschikt voor een verslapte, vermoeide en droge huid met mimische rimpels. Swisscode Pure Genistein kan gebruikt worden voor behandeling van het gelaat, de hals en het decolleté, en als extra behandeling van probleemzones zoals rondom de ogen of de mond.

  • Natuurlijke Collageen Booster
  • Zorgt voor een stevige en stralende huid met zichtbare vermindering van rimpels
  • Geschikt als extra behandeling van de probleemzones rondom de ogen en mond
  • Geheel vrij van alcohol, minerale vetten, parabenen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen.


Gebruik: 

Na het reinigen van de huid met een lotion, breng 2 tot 3 druppels Swisscode Pure Genistein ´s ochtends en ´s avonds aan op een schone huid. Verdeel dit over uw handpalmen en warm het in uw handpalmen op alvorens aan te brengen op de wangen, kin en voorhoofd masseer vervolgens dit serum in een zachte ronddraaiende beweging in tot het geheel is opgenomen. Breng deze gel vóór uw dag- en nachtcrème aan. Indien meer hydratatie nodig is, kan Swisscode Pure Genistein 's avonds ook gebruikt worden in combinatie met Swisscode Pure Hyaluron of Swisscode Pure MPC. In plaats van een crème kan Swisscode Pure Genistein met Swisscode Pure Vitamin F Forte worden gecombineerd.

Kuurbehandeling:

Swisscode Pure Genistein kan tevens ook als kuurbehandeling worden gebruikt, tweemaal daags onder uw eigen verzorgingsproduct gebruikt voor een periode van zes weken. Bij een vochtarme huid adviseren wij Swisscode Pure Genistein in combinatie met Swisscode Pure Hyaluron voor meer hydratatie. Bij een zeer vermoeide, gestresste huid of na ziekte adviseren wij u 's morgens Swisscode Pure Genistein en s'-avonds Swisscode Pure MPC evt Swisscode Pure Vitamin F Forte als powerboost. Ook kan Swisscode Pure Genistein gecombineerd worden met Swisscode Pure Vitamin F Forte in plaats van met een crème. Als intensieve behandeling kunt u Swisscode Pure Genistein ook combineren met Swisscode Bionic Age Control.

Resultaat:

 
Swisscode Pure Genistein zorgt voor de aanmaak van collageen, een verslapte huid wordt zichtbaar steviger, voller en stralender met bewezen vermindering van rimpels en een liftend Swisscode Pure Genistein werkt aangenaam verkoelend, trekt snel in, en laat een zacht en aangenaam gevoel achter op de huid.

Tip:

Ieder serum volledig laten intrekken alvorens Vitamin F Forte, MPC, Hyaluron of Bionic Age Control aan te brengen en inmasseren totdat dit product volledig is opgenomen of een verzorgingsproduct naar keuze. 

 

Productspecificaties

Meer informatie
Huidtype Rijpere huid / anti-aging
EAN code 7640140380490
Merken Swisscode
Productlijn Swisscode Pure
Vrij van Parabenen en Sulfaten

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje