Swisscode Pure Hyaluron Huidserum

€ 65,00

Belangrijkste kenmerken

  • Jongere, stevigere en stralende huid
  • Meer elasticiteit en vitaliteit
  • Vermindering van rimpels & lijntjes
  • Vrij van alcohol, parabenen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Kun je de Swisscode Pure producten op kamertemperatuur bewaren of is in de koelkast beter ?In afwachting van uw antwoord, met vriendelijke groet.Marjanne Verburg
Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Swisscode Pure Hyaluron het ideale huidverzorgingsproduct voor dagelijks gebruik voor zowel de man als de vrouw voor een op maat gemaakte behandeling. Hyaluron is een lichaamseigen stof die een zeer belangrijk onderdeel is van ons bindweefsel en heeft een groot vochtbindend vermogen. Het biotechnologisch ontwikkelde Swisscode Pure Hyaluron kan tot 1000 keer zijn gewicht binden in vocht en zorgt hierdoor voor een optimale hydratatie en versteviging van de huid. Swisscode Pure Hyaluron vermindert zichtbare rimpels, herstelt de vochtbalans, verbetert de elasticiteit en geeft de huid een fris en jongere uitstraling. Ook beschikt Swisscode Pure Hyaluron over een wondhelend effect wat helpt bij het herstellen van littekens en beschadigingen van de huid. Hiernaast vormt dit serum structuren die zich tot 99% met water kunnen binden, waardoor er een beschermingslaag op de huid ontstaat die huidirritaties vermindert en gedurende een langere periode vocht in kleine hoeveelheden kan afgeven zodra de huid vocht nodig heeft.

De effectiviteit van het Swisscode Pure Hyaluron serum is aantoonbaar bewezen, waarbij binnen 2 uur een vochttoename van 20% werd geconstateerd. Swisscode Pure Hyaluron is de oplossing voor een mooiere jonger uitziende huid en bevat de hoogste concentratie van de werkstof. Hiernaast is Swisscode hét beautygeheim van vele celebrities, zoals Jennifer Aniston, Courtney Cox en Helen Mirren en wordt door Topvisagisten tevens geadviseerd en gebruikt voor de fixatie van make-up. Pure Hyaluron is geschikt voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid en voor de man. Swisscode Pure Hyaluron is daarnaast geheel vrij van alcohol, parabenen, minerale vetten, PEG's, PPG's, kleurstoffen of andere vormen van conservering.

  • Voor een jongere, stevigere en stralende huid met meer elasticiteit en vitaliteit
  • Zichtbare vermindering van rimpels en lijntjes
  • Wordt snel opgenomen en laat de huid vrij ademen
  • Geheel vrij van alcohol, parabenen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen

 Gebruik:


Na de reiniging van de huid, een druppel ter grootte van een parel van Swisscode Pure Hyaluron ´s ochtends en/of ´s avonds op de nog vochtige huid aanbrengen. Verdeel het Swisscode Pure Hyaluron serum over uw handpalmen en breng het aan op de wangen, kin en voorhoofd en masseer het vervolgens in een zachte ronddraaiende beweging van binnen naar buiten in tot het geheel is opgenomen door de huid. Vervolgens kunt u uw dag- of nachtcrème gebruiken voor de perfecte aanvulling op uw huid. Swisscode Pure Hyaluron is geschikt voor gebruik na mesotherapie, microdermabrasie, microneedling, peelings, zuurstof- of laserbehandeling voor een mooier en langduriger resultaat. Ook is het Swisscode Pure Hyaluron Serum zeer geschikt ter ondersteuning van fillers en injectables.

Kuurbehandeling:

Swisscode Pure Hyaluron kan 's avonds in combinatie gebruikt worden met een van de andere Swisscode Pure concentraten zoals Genistein, MPC of Vitamin F Forte als kuurbehandeling. 

Resultaat:

Swisscode Pure Hyaluron zorgt voor een zichtbaar jongere en stralende huid, verstevigt en vermindert rimpels en lijntjes, optimaliseert de hydratatie en laat de huid zijdezacht aanvoelen. U zult merken dat Swisscode Pure Hyaluron verkoelend werkt, snel intrekt en een zacht en aangenaam gevoel achterlaat op de huid.

Tip:

Swisscode Pure Hyaluron is een ideale fixatie voor make-up en foundation. Mocht u een zeer droge huid hebben dan adviseren wij u eerst het serum goed in te laten trekken voordat u uw eigen huidverzorgingsproduct aanbrengt. 

Beauty awards:

Winnaar van "The Best of Beauty Award" en "Top Beauty Award 2013" de meest prestige beauty award.

Gekozen tot beste product van 2014 door het beautypanel van Beautyjournaal, een zeer gerenommeerd platform op gebied van beauty en huidverzorging. 

 

Productspecificaties

Meer informatie
Huidtype Rijpere huid / anti-aging
EAN code 7640140380421
Merken Swisscode
Productlijn Swisscode Pure
Vrij van Parabenen en Sulfaten

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje