Swisscode Vitamin F Forte Huidserum

€ 65,-

Belangrijkste kenmerken

  • Beschermt, revitaliseert de rijpere huid
  • Geschikt voor een droge huid
  • Vermindert roodheden en ruwe plekjes 
  • Beschermt een huid die neigt naar couperose en rosacea
  • Geheel vrij van alcohol, minerale vetten, parabenen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Swisscode Pure is een bijzonder huidverzorgingsmerk met geconcentreerde pure serums speciaal geschikt voor het activeren van het huideigen vernieuwingsproces. Swisscode Pure Vitamin F Forte serum is een oleo-gel met omega-6 vetzuren en werkt sterk huidbeschermend en kalmerend. Swisscode Pure Vitamin F Forte is een intensieve therapie voor de huid die speciaal ontwikkeld is voor de droge tot zeer droge, schilferige, gestresste huid die neigt tot roodheden en ruw aanvoelt. De huid wordt weer voelbaar zacht en gehydrateerd. Deze vetzuren bestaan tot 80% uit natuurlijk linolzuur en zorgt ervoor dat de natuurlijke lipiden barrière, het beschermingsmechanisme van de huid, wordt hersteld. Swisscode Pure Vitamin F Forte is een vetachtig gel is en beschermt bij grote temperatuurschommelingen. Het is dus zeer effectief na de zon (zonnebrand), koude weersomstandigheden, temperatuursverschillen, droge lucht bijv. in de bergen, vliegtuig en airconditioning. Ook een rode, droge en geïrriteerde huid na peelings, microdermabrasie, microneedling en laserbehandelingen kan met behulp van Vitamin F Forte worden gekalmeerd.

Swisscode Vitamin F Forte bevat een zeer hoge concentratie van de werkstof. Het serum is zeer geschikt voor een droge tot zeer droge huid of om een huid die neigt naar couperose en rosacea te beschermen, van zowel mannen als vrouwen. Daarnaast is Swisscode Vitamin F Forte geheel vrij van alcohol, minerale vetten, parabenen, kleurstoffen, emulgatoren of andere vormen van conservering

  • Beschermt, revitaliseert, verzacht en versoepelt de rijpere huid
  • Perfect geschikt voor een droge tot zeer droge huid
  • Beschermt een huid die neigt naar couperose en rosacea
  • Geheel vrij van alcohol, minerale vetten, parabenen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen

 

Gebruik:


Na reiniging van de huid één of twee druppels maximaal Swisscode Pure Vitamin F Forte ´s ochtends en/of ´s avonds op de nog vochtige huid aanbrengen. Verdeel dit over uw handpalmen en warm het in uw handpalmen op alvorens aan te brengen op de wangen, kin en voorhoofd masseer vervolgens dit serum in een zachte ronddraaiende beweging in tot het geheel is opgenomen. Bij een extreem droge huid één druppel na uw verzorgend product op de huid inmasseren tot het product volledig is opgenomen door de huid. Swisscode Vitamin F Forte is geschikt voor het gezicht, de hals en vermindert ook droogterimpels op het decolleté.

Kuurbehandeling:

Swisscode Pure Vitamin F Forte kan ook als kuurbehandeling worden gebruikt in combinatie met een van de andere Swisscode Pure concentraten zoals Genistein, MPC, Repair Complex of Hyaluron.  Hierbij wordt Genistein, MPC, Repair Complex en Hyaluron onder Vitamin F Forte gebruikt. Ieder serum volledig laten intrekken alvorens Swisscode Vitamin F Forte aan te brengen en inmasseren totdat dit product is opgenomen.

Resultaat:

 
Swisscode Pure Vitamin F Forte herstelt de natuurlijke lipiden barrière en het bescherm mechanisme van de huid. Vermindert roodheden en ruwe plekjes en is een intensieve therapie voor de droge tot zeer droge gespannen en gestresste huid. De huid zal weer zacht en soepel aanvoelen.

Tip:

Omdat Swisscode Pure Vitamin F Forte een olie-achtig serums is adviseren wij overdag dit serum niet te gebruiken onder uw ogen en is het gebruik van een verzorgend product hier overheen niet noodzakelijk tenzij u een extreem droge huid heeft! ‘s Avonds kunt u de delicate zone onder uw ogen extra hiermee verzorgen. 

Productspecificaties

Meer informatie
Huidtype Droge huid, Normale huid, Gevoelige huid, Rijpere huid / anti-aging
EAN code 7640140380445
Merken Swisscode
Productlijn Swisscode Pure
Vrij van Parabenen en Sulfaten

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje