T.LeClerc Loose Powder Travel Box

Belangrijkste kenmerken

  • Grote variatie aan kleuren
  • Poeders in reisdoosje
  • Uitsluitend natuurlijke kleurstoffen
  • Vrij van Parfum

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 3595894218817
Merken T. LeClerc

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

T.LeClerc Loose Powder Travel Box is een collectie prachtige kleuren in poedervorm van in een reisdoosje. De grote variatie aan kleuren in deze collectie maakt het voor iedereen mogelijk om de juiste te vinden. De kleuren blijven perfect op de huid zitten. Dankzij de verfijnde samenstelling wordt zelfs de meest gevoelige huid niet verstikt. De poeders zijn zo verfijnd dat men nooit een masker zal zien als de basis make-up aangebracht is. Het product voelt zeer licht op de huid aan, geeft een transparant effect, fixeert de make-up, is matterend en verzorgt de huid. T.LeClerc Loose Powder Travel Box gebruikt uitsluitend natuurlijke kleurstoffen, waardoor men niet snel een allergische reactie zal krijgen. De poeders zijn verzorgend en klonteren niet. Het poeder is vrij van parfum.

Gebruik:

Neem een tissue in de ene hand en ga met het grote poederpenseel in het doosje T.LeClerc Loose Powder Travel Box. Dip lichtjes in de poeder en draai het penseel met de poeder eraan daarna door de tissue heen. Ga net zolang door totdat er enkel een waasje poeder achterblijft op het penseel. Ga hiermee over het gezicht en pak als het nodig is extra poeder vanaf de tissue.

Resultaat:

T.LeClerc Loose Powder Travel Box geeft het gezicht een mooi volle kleur. Het gezicht heeft een fantastische uitstraling en fascinerende look.

 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag