T.LeClerc Pressed Compact Poeder

€ 44,-
Diverse Kleuren

Belangrijkste kenmerken

  • Grote variatie aan kleuren
  • Samengeperste poeders
  • Uitsluitend natuurlijke kleurstoffen
  • Vrij van Parfum 

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Powder foundation biedt optimale dekking en een matte finish voor een vlekkeloze teint.

T.LeClerc Pressed Powder is een collectie prachtige kleuren in poedervorm van T.LeClerc in een reisdoosje. De grote variatie aan kleuren in deze collectie maakt het voor iedereen mogelijk om de meest geschikte te vinden. De kleuren blijven perfect op de huid zitten. Dankzij de verfijnde samenstelling, wordt zelfs de meest gevoelige huid niet verstikt. De poeders zijn zo verfijnd dat men nooit een masker zal zien als de basis make-up aangebracht is. Het product voelt zeer licht op de huid aan, geeft een transparant effect, fixeert de make-up, is matterend en verzorgt de huid. T.LeClerc Pressed Powder gebruikt uitsluitend natuurlijke kleurstoffen, waardoor men niet snel een allergische reactie zal krijgen. De poeders zijn verzorgend en klonteren niet. Het poeder is vrij van parfum.

Belangrijkste kenmerken:

  • Grote variatie aan kleuren
  • Samengeperste poeders
  • Uitsluitend natuurlijke kleurstoffen
  • Vrij van Parfum 

Gebruik:

Neem een tissue in de ene hand en ga met het grote poederpenseel in het doosje T.LeClerc Pressed Powder. Dip lichtjes in de poeder en draai het penseel met de poeder eraan daarna door de tissue heen. Ga net zolang door totdat er enkel een waasje poeder achterblijft op het penseel. Ga hiermee over het gezicht en pak als het nodig is extra poeder vanaf de tissue.

Resultaat:

T.LeClerc Pressed Powder geeft het gezicht een mooi volle kleur. Het gezicht heeft een fantastische uitstraling en fascinerende look.

Bestel T.LeClerc Pressed Compact Poeder bij JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel in huis!

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 3595892121423
Merken T.LeClerc
Finish Mat
Effect Natuurlijk
opties Met spiegel

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje