Tanning

 • Tanningsprays

  Goede Tanningsprays zijn de ideale oplossing om een bruin kleurtje te verkrijgen.
 • Bruiningscrèmes

  Bruiningscrèmes zijn eenvoudig aan te brengen en werken naast bruinend ook verzorgend.
 • Bruiningsmousse

  Een bruiningsmousse is door de luchtige textuur eenvoudig aan te brengen. Het zorgt in een handomdraai voor een mooi kleurtje.
 • Tanning Handschoen

  Tanningsprays zijn de ideale oplossings als u bruin wilt worden, zonder er teveel moeite voor hoeven te doen.
 • Tanning Brushes

  Vooral in het gezicht en de hals is het soms handig om een tanningspray na het aanbrengen met een brush netjes te verdelen aan de...
 • Tanning drink

  Er zijn verschillende manieren om aan een mooie, verzorgde en bruine huid te komen waaronder tanning drinks en shots.
 • Zonnebrand

  Zonnebrand is een belangrijk middel wanneer de huid wordt blootgesteld aan de felle zon of zelfs wanneer het bewolkt is.
 • Lipbalm

  De lippen zijn het meest delicate deel van ons gezicht. De huid bij de lippen is enorm dun en kan zo makkelijk verbranden.
 • Aftersun

  Aftersun is de optimale verzorging die de huid nodig heeft na langdurige blootstelling aan de zon.
 • Giftsets

  Er zijn diverse giftsets met tanningproducten te verkrijgen.

Tanning

Een goudbruin kleurtje op de huid, wie houdt daar nou niet van? Met wat kleur ziet u er meteen stralend en vitaal uit en worden de imperfecties op de huid minder zichtbaar. Er zijn meerdere manieren om dit te bereiken. Houdt u van de ontspannende werking van de zon en het warme gevoel op de huid? Dan bent u waarschijnlijk een liefhebber van zonnen au naturel op het strand in de zomer of op vakantie, of met behulp van een zonnebank. Als u daarentegen gewoon een mooi kleurtje moeiteloos en snel wilt bereiken, kunt u het beste gebruik van tanningsprays, bruiningscrèmes en bruiningsmousses maken. Deze bruiningsproducten geven de huid dezelfde mooie gloed zonder risico van pigmentvlekjes of rimpels. Hoe dan ook, met de verschillende tanningproducten op JohnBeerens.com krijgt u een prachtige, egale bruine tint!

Verantwoord zonnen met beschermende producten

Bent u in de zomer niet weg te krijgen van het strand en is uw droomvakantie niet perfect zonder een overvloed van zonnestralen en een lekkere cocktail in de strandbar? De zon is zeker ontspannend en geeft u een mooie kleur en een weldoende dosis vitamine D, maar te veel van het goede kan tot een vroegtijdige veroudering van de huid leiden. Gebruik dus altijd een zonnebrand met een voldoende zonnefactor om rimpels en pigmentvlekjes te voorkomen! Uw lippen zijn ook erg gevoelig voor de zon, dus een goede lippenbalm is een essentieel product om altijd bij de hand te hebben – zeker in de zomer, maar ook bijvoorbeeld op wintersportvakantie kunnen de lippen snel verbrand worden. Als u na het zonnen toch een trekkerig of branderig gevoel krijgt, bieden aftersun producten daar een opluchting aan. Deze crèmes en gels brengen de vochtbalans van de huid weer op peil en hebben een kalmerende, afkoelende werking. Een aftersun zorgt er ook voor dat uw bruin kleurtje langer mooi blijft – een ware win-win situatie dus!

Ondersteunende producten voor onder de zonnebank

Als u een mooie kleur het hele jaar door wilt behouden, kunt u dit in het regenachtige Nederland helaas niet puur op de natuurlijke wijze bereiken. Een zonnebanksessie is een ontspannend verwenmomentje voor uzelf, en helpt uw sun-kissed look mooi en natuurlijk blijven! Er zijn verschillende producten om het beste van uw zonnebanksessie te maken: u kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een snelbruiner die de aanwezige melanine naar het huidoppervlak brengt, waardoor de huid sneller egaal bruin wordt op een natuurlijke wijze. Of u kunt voor een andere, bijzonderdere manier gaan en uzelf van binnen en buiten hydrateren en verzorgen met een lekkere tanning drink! Zo wordt uw zonnebankervaring een complete weldoende belevenis voor het hele lichaam van top tot teen.

Een prachtig kleurtje veilig uit een potje

Zonnen op het strand of onder de zonnebank, hoewel moeiteloos en lekker ontspannend, kan echter schade aan de huid veroorzaken door de UV-straling die de huid binnendringt. Voor degenen die liever geen risico willen lopen zijn er genoeg producten voor een mooi kleurtje uit een potje! Deze bruiningsproducten geven de huid dezelfde mooie gloed zonder risico van pigmentvlekjes of rimpels. De verschillende tanningsprays, crèmes en mousses geven de huid een mooie, natuurlijke tint en beschermen de huid zodat hij zacht en soepel blijft. Bent u bang voor een oranje of streperige kleur die sommige slechte bruiningsproducten kunnen veroorzaken? De producten in het assortiment van JohnBeerens.com zijn van de hoogste kwaliteit en gemakkelijk om egaal aan te brengen zodat niemand ziet dat het prachtige kleurtje en gloed uit een potje komt! De best bekende tanningspray op dit moment is de Marc Inbane Natural Tanning Spray, en voor goede reden. Deze nevelige spray verspreidt zich egaal over de hele huid en geeft een snel, langdurig resultaat die al binnen enkele uren zichtbaar is!

Tanningproducten voor een mooie zomerse kleur veilig en eenvoudig online bestellen

Met de tanningproducten bij JohnBeerens.com krijgt u een stralend, egaal kleurtje – of u nou van zonnen houdt of juist niet! Als u graag meer wilt weten over deze producten of als u zich afvraagt welke producten het beste bij uw huidtype en wensen passen, neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].