Categorie navigatie:

Merken
 1. (1)
 2. (1)
 3. (7)
 4. (3)
 5. (6)
 6. (2)
Huidtype
 1. (8)
 2. (8)
 3. (8)
 4. (8)
 5. (8)
 6. (1)
 7. (1)
 8. (1)
 9. (1)
 10. (1)
Levertijd
 1. (18)
 2. (2)
Stoffen
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
Populair
 1. (1)
 2. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Bruiningscrèmes

(20 artikelen)
Bekijk alles
John Beerens adviseert
Bruiningscrèmes (20 artikelen)
Bekijk alles

Bruiningscrèmes

Bruiningscrèmes zijn eenvoudig aan te brengen en werken naast bruinend ook verzorgend. Het voordeel hiervan is dat de huid een gezonde gloed krijgt zonder dat deze bloot wordt gesteld aan de schadelijke effecten van de zon. Een bruiningscrème heeft vaak een volle, rijke textuur. Crèmes zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, voor lichte en voor donkere huidtypes.

Diverse merken hebben zelfbruinende crèmes in het assortiment. Bijvoorbeeld Whitetobrown self-tan crème, welke een langdurige diep-gouden teint geeft. Vita Liberata heeft meerdere bruiningsgels voor het gezicht en voor het lichaam in diverse kleurtinten. Zoals de Vita Liberata Rich Silken Chocolate Gel: Body. Ook Sienna-X heeft een lichte en donkere variant Glowing Self Tan crème in het assortiment. Tot slot zijn er nog afwasbare zelfbruiners zoals Vita Liberata 24ct Wash Off Tan Gel en Kardashian Beauty Sunbeam Airbrush Leg Spray.

Heeft u vragen over de tanningproducten van JohnBeerens.com? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.