Merken
  1. (2)
  2. (1)
  3. (1)
  4. (1)
Levertijd
  1. (5)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Tanning Handschoen

(5 artikelen)
Bekijk alles
Tanning Handschoen (5 artikelen)
Bekijk alles

Tanning Handschoen

Tanningsprays zijn de ideale oplossings als u bruin wilt worden, zonder er teveel moeite voor hoeven te doen. Echter is een egaal resultaat verkrijgen met een zelfbruiner niet altijd even makkelijk. JohnBeerens.com biedt daarom verschillende tanning handschoenen aan die u hierbij kunnen helpen. Vanaf nu kunnen zelfs de meest moeilijk bereikbare plekken, zoals de achterkant van de benen, egaal gemaakt worden.

  • Voor een egaal bruiningsresultaat
  • Speciale microvezels
  • Makkelijk schoon te maken

De Tanning Handschoenen

Een speciale handschoen biedt dan de uitkomst voor een egale huid. Dankzij de speciale microvezels wordt de tanningspray egaal verspreidt over de huid. Alle grote selftanning merken hebben een handschoen. Zoals de Marc Inbane Natural Tanning Glove, de Vita Liberata Classic Tanning Handschoen en de Whitetobrown Tanning Handschoen. Ook is er de Solaris Solkiss 3 in 1 Applicator Handschoen. Deze handschoenen kunnen keer op keer gebruikt worden door ze met water te wassen en aan de lucht te laten drogen.

Advies over de Tanning Handschoenen

Creëer gemakkelijk een egale en bruine huid met behulp van de tanning handschoenen! Heeft u vragen over de tanningproducten van JohnBeerens.com? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder. Onze medewerkers zijn van maandag t/m vrijdag te bereiken van 8:30- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].