We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Zonbescherming voor de benen

Voor het hele lichaam zijn er verschillende soorten zonnebrand te krijgen, de een makkelijker of moeilijker te smeren dan de andere. Veel mensen vergeten om hun benen goed in te smeren, voornamelijk de kuiten verbranden snel. Gebruik daarom altijd een goede zonnebrand op een schone en droge huid, het liefst voor het aankleden zodat je overal goed bij kan. Wacht daarna minstens 30 minuten tot u de zon in gaat.

  • Geschikt voor iedere huid
  • Noodzakelijk
  • Waterbestendig

Zonbescherming voor de benen bij Johnbeerens.com

Zonnebrand is verkrijgbaar in verschillende substanties. Zo is er een olie, een spray, een lotion of een crème.  In zonnebrand zitten verschillende ingrediënten, maar de belangrijkste is de SPF die er inzit verwerkt. Deze houdt namelijk de uv-straling tegen, waardoor verbranding van de huid kan worden voorkomen. Er zijn verschillende SPF factoren. SPF factor 6 tot en met 15 is voor de donkere huid, die minder snel verbrand. SPF factor 20 en 30 beschermen de huid sterker tegen de verbranding. Een SPF hoger dan 30 beschermt de huid optimaal en is zeer geschikt voor de gevoelige, bleke huid. De factor 50 is ook zeker aan te raden om te gebruiken bij kinderen. Tegenwoordig zijn er goede zonnebrand middelen die geen witte waas achter laten en de huid zelfs beschermen na zweten of contact met water.

Veilig en online zonnebrand bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig en online het juiste product bestellen. U kunt altijd, als u persoonlijk advies wil, contact opnemen met onze beautyspecialisten. Zij kunnen u alles vertellen over onze zonnebrand producten. U kunt ons bereiken via ons mailadres [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10. Wij helpen u graag verder!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje