Merken
 1. (1)
 2. (2)
 3. (1)
 4. (5)
 5. (1)
Huidtype
 1. (2)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (1)
 5. (2)
 6. (1)
 7. (1)
 8. (1)
 9. (1)
 10. (1)
Levertijd
 1. (2)
 2. (8)
Stoffen
 1. (2)
 2. (3)
Populair
 1. (1)
 2. (8)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Zonbescherming voor het lichaam

(10 artikelen)
Bekijk alles
Zonbescherming voor het lichaam (10 artikelen)
Bekijk alles

Zonbescherming voor het lichaam
Bent u op zoek naar een goede zonnebrandcrème voor het lichaam maar u weet niet goed welke zonnebrand het beste bij u past? Wij van Johnbeerens.com hebben meer dan 25 zonnebrandcrèmes van verschillende merken voor u op een rijtje gezet. In ons aanbod aan zonnebrandproducten hebben wij ook een natuurlijke zonnebrandcrème en een zonnebrandcrème zonder parfum. Kortom, wij hebben verschillende zonnebrandcrèmes voor ieder huidtype.   

De beste zonnebrandcrème
Omdat iedereen een verschillend huidtype heeft, is het belangrijk om een goede zonnecrème te gebruiken die bij zijn of haar huidtype past. Maar wat is nu de beste zonnebrandcrème voor uw huid? In ons brede gamma hebben wij verschillende goede en veilige zonnebrandcrèmes voor alle huidtypes. Het belangrijkste is dat men rekening houdt met de beschermingsfactor van de zonnebrand. Elk huidtype heeft namelijk een eigen behoefte. Dat wil zeggen dat de getinte huid al genoeg kan hebben aan een sunblock met factor 6. De lichtere huid heeft daarentegen een zonbescherming nodig waarvan de factor hoger is zoals factor 50+.

Piz Buin
Piz Buin is een van de merken die verscheidene zonnebrandcrèmes hebben met een verschillende factor. Zo hebben zij zonnebrandcrèmes waarvan de factor varieert tussen de 6 tot en met 50+. Ook heeft Piz Buin verschillende goede zonnebrand olies. Het gebruik van een olie zorgt ervoor dat de huid sneller bruin wordt in vergelijking met een zonnebrandcrème en dat men een glanzende huid verkrijgt terwijl de huid ook nog wordt beschermt tegen de schadelijke UV-stralen.

Biodermal zonnecrème
Ook van het merk Biodermal hebben wij verschillende goede parfumvrije producten in ons gamma die zorgen voor optimale zonbescherming. Zo heeft Biodermal verschillende producten die beschermen tegen een zonnebrand zoals een vernevelende zonnespray, zonnemilk, zonnemousse en  een gewone zonnespray die beschikbaar zijn in verschillende factoren. Ook voor de gevoelige huid heeft Biodermal een zonnemilk ontwikkeld. Deze Biodermal zonnebrandcrème bevat geen parfum waardoor het ideaal is voor mensen met een gevoelige huid of die last hebben van allergieën. Tevens is deze parfumvrije zonnebrand hypoallergeen en bevat het geen parabenen en kleurstoffen waardoor de kans op huidreacties minimaal is.  

Natuurlijke zonnebrand
Bent u op zoek naar de beste natuurlijke zonnecrème? Wij van Johnbeerens.com hebben allerlei natuurlijke producten in ons brede gamma. Zo zijn er ook regelmatig aanbiedingen betreft zonnebrandcrèmes van grote merken zoals Biodermal. Bent u niet zeker over het product dat het beste bij u past? Onze beauty experts weten alles over zonnebrandcrèmes en verschillende huidtypes. Voor een perfecte en gezonde huid, kan u altijd contact opnemen met onze beauty experts: +31 (0)13 – 5 30 20.