Merken
  1. (3)
  2. (1)
  3. (1)
Levertijd
  1. (3)
  2. (1)
  3. (1)
Stoffen
  1. (1)
Populair
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Zonnebrand SPF 10

(5 artikelen)
Bekijk alles

Zonbeschermende producten
Iedereen geniet graag van een bruine huidskleur zonder dat men daarbij de schadelijke gevolgen van de zon ervaart. Wij van Johnbeerens.com hebben een groot assortiment aan zonnebrandcrèmes met verschillende factoren. Zo zijn er zonnebrandcrèmes met UV-filters die al beginnen met een factor 10. Deze zonnebrandcrème met factor 10 is geschikt voor mensen met een getinte huid of die reeds gebruind zijn en hun kleurtje willen behouden of versterken. Bij het gebruik van een zonnebrand met factor 10 wordt de huid nog altijd beschermt tegen schadelijke UV-stralen en voorkomt men pigmentvlekken en andere oneffenheden ondanks de lagere beschermingsfactor.

P20 zonnebrand
Riemann is een van de bekendste merken op het gebied van zonbeschermende producten. Zij hebben een breed gamma aan zonnebrandcrèmes met verschillende factoren zodat er zeker een product is voor ieder huidtype. De Riemann P20 Sunfilter SPF10 is een watervast en zonbeschermend product. Het product is uniek omdat het 10 uur lang blijft zitten waardoor de huid ook 10 uur lang wordt beschermd tegen de zon. Men wordt dus verantwoord bruin zonder dat de huid wordt beschadigd door de zon. Ook is het een echte aanrader voor mensen die last hebben van allergieën of een voorstander zijn van parfumvrije zonnebandcrèmes. Want P20 is een zonnebrand die kleurloos is maar ook vrij is van parabenen, parfums en conserveringsmiddelen.

Zonnebrand SPF 10
Buiten Riemann om, hebben we ook andere uitstekende producten in ons assortiment. Zo is er ook een zonnebrand olie met factor 10 van NO-AD. Deze olie is uitermate geschikt voor mensen die graag genieten van een sneller bruiningsproces. De olie beschermt de huid tegen de zon en geeft het tergelijkertijd een bruine donker bruine kleur. Ook droogt de huid hierdoor niet uit omdat de olie wat zachter is dan een zonnebrandcrème. Tevens zijn er ook andere bekende merken die uitmuntende zonnebrandcrèmes met factor 10  in het gamma hebben zoals Marc Inbane met de Crackling Sun Mousse, Piz Buin in Sun Lotion SPF 10, Matis Sun Protection Care Anti-aging SPF 10 en Earth-Line Argan Bio Lipbalm SPF 10 die alleen voor de lippen is bedoeld.

Algehele verzorging
Omdat u graag geniet van een getinte huid, vinden wij het extra belangrijk dat u het juiste product kiest voor uw huidtype zodat uw huid optimaal kan stralen. Omdat de huid voor een groot deel bepalend is voor onze uitstraling, is het van belang dat de huid er goed uit ziet en er zo uit blijft zien. Onze beauty experts bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 kunnen adviseren in de juiste zonnebrandcrème voor de perfecte uitstraling.

Zonnebrand SPF 10 (5 artikelen)
Bekijk alles