Merken
 1. (1)
 2. (2)
 3. (1)
 4. (2)
 5. (1)
 6. (1)
 7. (1)
 8. (1)
Huidtype
 1. (2)
 2. (2)
 3. (2)
 4. (2)
 5. (2)
 6. (2)
 7. (2)
 8. (2)
 9. (2)
 10. (1)
Levertijd
 1. (2)
 2. (7)
 3. (1)
Stoffen
 1. (3)
Populair
 1. (2)
 2. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Zonnebrand SPF 20

(10 artikelen)
Bekijk alles

Zonnebrand SPF / Factor 20
Omdat we graag allemaal een mooie bruine teint hebben, is het extra belangrijk om onszelf goed te beschermen tegen de zon. Een mooie, egale en bruine teint kunnen we op verschillende manieren verkrijgen en zonnen is er daar één van. Zodra onze huid wordt blootgesteld aan de zon, is het belangrijk dat de huid wordt beschermd om uitdroging, zonnebrand en vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. Een goede zonnebrandcrème zorgt ervoor dat de huid optimaal wordt gevoed en tevens wordt beschermd. Omdat er verschillende huidtypes zijn, zijn er zonnebrandcrèmes met verschillende Sun Protection Factors, oftewel SPF. Deze factoren geven aan welke zonnebrandcrème bij welk huidtype past en in hoeverre het beschermend werkt. Zonnebrand SPF 20 is een van de meest gekochte zonnebrandcrèmes met factor 20 en die hebben wij ook in onze webshop! 

Zonnebrandcrème factor 20
In ons assortiment bevindt zich een breed scala aan zonnebrand met SPF 20. Deze zonnebrand producten met factor 20 zijn geschikt voor mensen met een normale huid die redelijk gemakkelijk bruin wordt. Het product zorgt er dus voor dat de huid wordt beschermd tegen de schadelijke UV-stralen maar tevens wordt de huid ook geleidelijk bruin. Op Johnbeerens.com hebben we de beste zonnecrèmes op een rijtje gezet. Matis Sun Protection, Piz Buin In Sun Lotion, Marc Inbane Chrackling Sun Mousse en Biodermal Zonnespray en mousse zijn verschillende producten en merken die wij in ons gamma hebben.

Biodermal is een bekend en vertrouwd merk en heeft zowel een zonnespray en een mousse die beide een beschermende werking hebben. Daartegenover stat de Marc Inbance Crackling Sun Mousse met factor 20. Ook deze zonnebrand beschermt de huid tegen de schadelijke stralingen maar laat de huid knetterend aanvoelen door micro explosies. Dit wordt mogelijk gemaakt door de unieke technologie die men hiervoor heeft gebruikt. Er zijn dus zowel klassieke en innovatieve zonnebrandcrèmes terug te vinden in onze webshop.

Zonnebrandcrème p20
Een van de bekende merken in ons scala aan zonnebrandcrèmes, is Riemann. Riemann heeft verschillende zonnebrandcrèmes maar het product p20 met SPF 20 is veruit de bekendste. Deze zonnebrandcrème met factor 20 is watervast en beschermt 10 uur lang. Het zorgt voor de maximale bescherming waardoor de huid voor een lange termijn beschermt wordt tegen de schadelijke UVA en UVB stralen. Tevens wordt de huid verantwoord bruin. Deze zonnebrandcrème van Riemann is ook een aanrader voor mensen met een gevoelige huid. De zonnebrandcrème p20 is namelijk vrij van parabenen, parfums en conserveringsmiddelen.

Zonbescherming voor ieder huidtype
Wij van Johnbeerens.com vinden het belangrijk dat onze klanten er net zo goed uit zien als dat ze zich voelen. Daarom hebben wij verschillende zonnebrandcrèmes met SPF 20 die kunnen bijdragen aan een stralende huid. Onze beauty experts bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 kunnen adviseren in het juiste product voor uw huidtype.  

Zonnebrand SPF 20 (10 artikelen)
Bekijk alles