Merken
 1. (7)
 2. (3)
 3. (2)
 4. (1)
 5. (1)
Huidtype
 1. (3)
 2. (4)
 3. (3)
 4. (3)
 5. (3)
 6. (3)
 7. (4)
 8. (3)
 9. (3)
 10. (3)
Levertijd
 1. (5)
 2. (6)
 3. (3)
Populair
 1. (3)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Zonnebrand SPF 30

(14 artikelen)
Bekijk alles

Zonbescherming
 De huid heeft een goede verzorging nodig. Om onze huid optimaal te verzorgen, kunnen er gebruik gemaakt worden van verschillende huidverzorgingsproducten. Een goede zonnebrandcrème is ook iets wat de huid nodig heeft. Zodra de huid wordt blootgesteld aan de UV-straling van de zon of zonnebank, is het belangrijk dat de huid wordt beschermd zodat men uitdroging van de huid, zonnebrand en vroegtijdige huidveroudering kan voorkomen. Omdat er verschillende huidtypes zijn, zijn er zonnebrandcrèmes die verschillende SPF waarden hebben. Deze waarden of factoren kunnen gekoppeld worden aan verschillende huidtypes. De factoren van deze zonbeschermende producten liggen doorgaans tussen de 6 en de 50.  

Zonnebrand SPF 30
Heeft u een lichte huid die redelijk snel verbrand? Dan raden wij u aan om een zonnebrandcrème met factor 30 aan te schaffen zodat uw huid blijft stralen. Met het gebruik van factor 30 voorkomt u zonnebrand en voorkomt u pigmentvlekjes en andere oneffenheden die kunnen ontstaan wanneer er geen goede zonbescherming voor de huid wordt aangebracht. In ons assortiment hebben we verschillende zonnebrandcrèmes met factor 30 of 30+. Enkele bekende merken in ons scala zijn: Piz Buin, Marc Inbane, Biodermal, Payot, NO-AD en Riemann. Deze merken bieden allemaal een goede bescherming voor de huid terwijl uw huid een bruine teint verkrijgt.

Zonnebrandcrème p30
Een zonnebrand met SPF 30 zorgt ervoor dat uw huid optimaal wordt beschermt. Bij langdurige blootstelling aan zonlicht is het belangrijk dat de huid wordt beschermt tegen de schadelijk UV-stralen. Heeft u een gevoelige en lichte huid? Dan is het zeker belangrijk om een zonnebrandcrème te kiezen met een hogere factor. Riemann is een van de bekende merken op het gebied van zonbeschermende producten. Zij hebben een breed scala aan zonnebrandcrèmes die 10 uur lang blijven zitten. Dat geldt ook voor de zonnebrandcrème p20 van Riemann met SPF 30. Deze zonnebrandcrème is watervast en vrij van parabenen, parfums en conserveringsmiddelen. Hierdoor is het dé zonnebrandcrème met factor 30 voor ieder huidtype.

Online bestellen
Wij van Johnbeerens.com vinden dat uw huid de beste verzorging verdient die er is. Daarom hebben wij veel verschillende producten in ons gamma om u ten alle tijden te laten stralen. Juist omdat de huid bepalend is voor de uitstraling, is het belangrijk dat de huid dat klein beetje extra verzorging krijgt die het nodig heeft. Onze beauty experts bereikbaar op:+31 (0)13 – 5 30 20 10 kunnen adviseren in de juiste zonnebrandcrème die bij uw huid past. Zij beschikken over de nodige kennis en informatie om uw huid dag na dag te laten stralen zonder dat het wordt beschadigd door de zon. 

Zonnebrand SPF 30 (14 artikelen)
Bekijk alles