Tips voor droog haar

Tips voor droog haar

 

Droog haar pluist en kroest gemakkelijk en is tevens vaak moeilijk handelbaar. Gelukkig zijn er genoeg tips voor droog haar, waarmee het weer stralend en glanzend zal zijn!

 

  • Bij droog haar is voeden en hydrateren een must om het droge haar te kunnen herstellen. Gebruik producten die mild zijn voor het haar, met vocht inbrengende en voedende ingrediënten.

 

  • Een haarmasker na het wassen, verzorgt het haar intensief door de vochtbalans weer te herstellen en het haar te voeden. Het haar zal dus minder pluizen en zijn glans weer terugkrijgen.

 

  • Veelvuldig stylen met hittetools kan het haar uitdrogen. Probeer dus het gebruik van de föhn, stijltang of krultang te verminderen. Wanneer u dan toch föhnt, steilt of krult, gebruik dan een hittebeschermende spray om het haar tegen beschadigingen en uitdrogen te beschermen.

 

  • Droog haar hoeft niet iedere dag gewassen te worden. Twee keer in de week is vaak al voldoende. Op die manier worden de natuurlijke oliën en talg waarmee de hoofdhuid het haar voedt behouden.John’s tips:

  • CHI Keratin Silk Infusion is een serum dat zorgt voor glad haar dat minder pluist. Daarnaast beschermt het ook tegen hitte van stijltang, krultang of föhn. De keratine in dit product zorgt daarnaast dat het haar wordt gehydrateerd en versterkt. Ideaal voor droog haar dus.

 

  • Arganolie is geweldig voor droog haar, aangezien het haar op die manier gevoed en gehydrateerd wordt. De CHI Argan Oil lijn bevat een shampoo, conditioner, masker en olie die het haar intens voeden. Een weldaad voor droog haar!

 

  • Waterclouds Repair Argan Oil Serum is een serum op basis van Argan Olie dat zeer snel wordt opgenomen door het haar en beschadigd en droog haar hersteld en voedt. Het haar zal niet langer pluizen en zal kunnen genieten van een prachtige glans!

 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag