Tips om haar te blonderen

 Blond is een zeer populaire haarkleur en laat de persoonlijkheid stralen. Daarom kiezen veel vrouwen ervoor om hun haar te blonderen. Blonderen dient echter zorgvuldig te gebeuren zodat men het beste eindresultaat verkrijgt. Hieronder vind je een aantal tips om jouw haar optimaal te blonderen en deze mooie haarkleur te behouden: 

  • Om het haar lichter te maken, wordt blondeermiddel gebruikt in combinatie met waterstofperoxide, waarmee het haar wordt opgelicht. Het haar wordt dus gebleekt. Het is daarom erg belangrijk om het haar goed te verzorgen aangezien het door blonderen kwetsbaarder kan worden. Een treatment voor gekleurd haar zal het haar optimaal verzorgen en er voor zorgen dat de haarkleur wordt behouden. 
  • Het haar kan volledig ontkleurd worden, maar voor een mooi effect is het vaak verstandiger om niet meer dan 5 tinten lichter te gaan. Wanneer je donker haar hebt, is het dus lastiger om het haar te blonderen en zal het ook slechter zijn voor de conditie van het haar. 
  • Met highlighten kan je jouw natuurlijke haarkleur een paar tinten oplichten. Hierbij wordt niet heel het haar geblondeerd, maar slechts verschillende plukjes. Hierdoor wordt het haar opgelicht zonder het haar volledig te blonderen. Uitgroei zal daarnaast ook minder snel opvallen, en de verschillende tinten blond zorgen voor een natuurlijk effect. 

  

John’s tips:

  • Het merk 3DeLuXe heeft professionele haarverf in prachtige tinten. Deze haircolouringcream moet worden gemengd met een developer, en heeft verschillende prachtige blondtinten. 
  • Geblondeerd en ontkleurd haar is extra kwetsbaar. Verwen het haar daarom extra met een haarmasker aangezien het haar zo wordt gevoed en extra verzorgd. Iets dat geblondeerd haar goed kan gebruiken!

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje