Categorie navigatie:

Tips voor krullend haar

 

 

Krullen zijn prachtig, maar kunnen wel wat verzorging gebruiken. Met behulp van deze tips kan u uw prachtige krullen optimaal verzorgen en laten stralen!

 

  • Als u gezegend bent met krullend haar, zult u merken dat het haar automatisch ook wat droger is. Vermijd sulfaten in shampoo en conditioner en spray na het douchen een leave-in conditioner in het haar.

 

  • Föhnen op een koele stand met diffuser zorgt dat de krullen mooi opdrogen. Een beschermend product, bijvoorbeeld een serum, is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat het haar niet beschadigd wordt door de föhn.

 

  • Krullend haar is het mooist als het niet pluist. Zo heeft u mooie veerkrachtige krullen. Gebruik dus een serum zoals CHI Silk Infusion of Biosilk Silk Therapy om het haar te laten glanzen én te verzorgen.

 

  • Krullend haar kan heel slap zijn of juist veel volume hebben. Voor meer volume kunt u een mousse gebruiken. Daarnaast kan u ook ondersteboven gaan hangen en haarspray aanbrengen op uw krullen. Hiermee creëert u meer volume in uw krullen. Gebruik een natural hold spray om de krullen flexibel te houden.

 

  • Krullend haar is vaak droog, en daarom is een goede vocht inbrengende verzorging belangrijk. Gebruik altijd een conditioner dat past bij uw haartype en af en toe kan u een haarmasker gebruiken. Laat de conditioner voor krullend haar goed intrekken en gebruik af en toe een haarmasker voor extra verzorging. Ook is het verstandig om het haar niet té vaak te wassen.

 

  • Wilt u een keer een mooie steile coupe? Steil het haar met een goede stijltang en gebruik een hittebescherming om ervoor te zorgen dat het haar niet uitdroogt en wordt beschadigd. 

 

 

 

John’s tips:

 

  • De Argan Oil shampoo en conditioner van CHI zijn uitermate geschikt voor krullend haar dat droog aanvoelt. Deze shampoo en conditioner voeden het haar met ingrediënten zoals Vitamine E, omega vetzuren en essentiële oliën. Het haar zal glad en pluisvrij zijn en een prachtige glans krijgen.

 

 

  • Het haar mooi in model brengen en accentueren? De British Hair Copious Curls Lotion is de ideale lotion voor krullen. Deze krijgen een fijne separatie, meer structuur en een betere definitie. Daarnaast wordt het haar gehydrateerd en gladder gemaakt zonder de krul uit het haar te halen.
  • TIGI Curlesque Curls Rock Amplifier is de ultieme crème om uw prachtige krullen meer textuur te geven en ze te laten glanzen. Deze fijne crème heeft tevens een beschermende werking teven UV-licht en definieert de krullen.