Tips voor glanzend haar

Hoe vervelend is het wanneer je haar dof en/of pluizig is. Het ziet er meteen al een stuk ongezonder uit en dat past natuurlijk niet thuis in een glamour look! Gelukkig zijn er heel veel verschillende manieren om het haar een handje te helpen en zelf wat glans toe te voegen. In de tekst hieronder gaan we je al deze tips bijbrengen! 

  • Wanneer je glanzend haar wilt is het ten eerste belangrijk dat het haar gezond is, verzorg het daarom met een professionele shampoo, conditoner en een masker of treatment. Deze producten zorgen dat het haar goed gevoed word waardoor het extra glanst! 
  • Ga op tijd naar de kapper! Bijna iedereen wil zijn haar zo lang mogelijk laten groeien, maar lang en ongezond haar ziet er dof en onverzorgd uit. Ga dus op tijd naar de kapper zodat je haar er gezond en glanzend uitziet. Het is per persoon verschillend, maar eens in de 2-3 maanden is voor lang haar zeker niet te veel.  
  • Spoel na het wassen je haar na met koud water, de haarschubben zullen hierdoor sluiten waardoor glans ontstaat. Dit is ook mogelijk met het föhnen. Op professionele föhns zit vaak een koude luchtstand waarmee je het haar na de warme lucht af kunt koelen. 
  • Laat je verzorgende masker eens een keer de gehele nacht inwerken in plaats van de gebruikelijke 10-15 minuten. Je zult merken dat het haar het masker intensief opneemt waardoor er een bijzonder glans ontstaat. 
  • Eet gezond, ook je eetpatroon heeft invloed op de kwaliteit en glans van het haar. Het kan nooit kwaad om extra vitamines te gebruiken. Vitamine B heeft het meeste effect betreft haar.

 

John´s tips:

  • Nadat het haar gedroogd is kun je de CHI PLIABLE POLISH aanbrengen. De CHI PLIABLE POLISH is een crème die het haar een stralende glans geeft zonder dat het haar hard of plakkerig word. 
  • Voor een finishing touch gebruik je de Sebastian Shine Define, dit is een optimale glans spray die bergkristalextract bevat. 
  • Om het haar wanneer het glad en glanzend is in deze staat te houden, kun je het beste gebruik maken van een zijden kussensloop. Een katoenen kussensloop ontrekt vocht uit het haar waardoor het haar uitdroogd. De Silk Avenue zijden kussensloop werkt hydraterend en zorgt ervoor dat het haar glad is en in model blijft. 
  • Met de Diva Professional Styling Warmteborstel kun je snel en makkelijk het haar polijsten. Het haar krijgt een indrukwekkende glans en een mooie slag. De Diva warmteborstel is voorzien van MAK technologie: Macadamia Olie, Argan Olie en Keratine. Door deze toevoegingen word het haar verzorgd en krijgt het haar een glanzend resultaat.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje