Categorie navigatie:

Tips voor Stijl Haar

 

 

Er zijn eindeloos veel verschillende soorten kapsels en er zijn vaak veel meer mogelijkheden met uw haar dan u denkt! Voor een speciale gelegenheid of gewoon om het haar extra te laten stralen, is het verstandig om eens wat extra aandacht te besteden aan het stijlen van uw haar!

 

  • Bij dik haar is het het beste om de stijltang op een hoge temperatuur te zetten. Hierdoor wordt het haar het beste stijl. Zorg er wel altijd voor dat u een hittebeschermer gebruikt in het haar.

 

  • Bij dun haar hoeft de stijltang niet op de maximale temperatuur te staan om het haar goed stijl te krijgen. Test voor de ideale temperatuur bij welke warmte het gewenste resultaat al wordt bereikt. Bij dun haar is 180 graden vaak al genoeg, en voor normaal haar zal 200 graden al het gewenste resultaat geven. Dik haar heeft vaak wel 220 graden nodig om het haar goed te stijlen. Stel de stijltang dus in met uw haartype in het achterhoofd, om het haar zo min mogelijk te beschadigen.

 

  • Gebruik een hittebeschermer om te voorkomen dat het haar beschadigd raakt of gaat splijten! Sommige haarserums beschermen het haar tegen de warmte, al kunt u hier niet alle serums voor gebruiken. Er zijn ook speciale sprays om het haar optimaal te beschermen. Deze producten kunt u ook gebruiken wanneer u een krultang of föhn gebruikt!

 

  • Stijl het haar nooit als het nog nat is! Nat haar is erg kwetsbaar. Zelfs als het haar nog vochtig is mag het absoluut niet gestijld of gekruld worden met een hittetool. Het kan dan enorm uitdrogen en breekbaar en broos worden. Wacht tot het haar volledig droog is of gebruik een haardroger. En vergeet weer de hittebescherming niet!

 

 

 

 

 

John’s tips


  • Probeer een van de stijltangen van het merk CHI eens. Dit topmerk wordt veel gebruikt door professionals. Ook de bijpassende serums van CHI zijn een echte aanrader. Ze geven het haar glans en beschermen het haar tegen de warmte. CHI is een diervriendelijk merk. Geen van de CHI haarproducten zijn getest op dieren. Buiten silks heeft CHI ook vele shampoos, conditioners en treatments die u kunt gebruiken bij het verzorgen van uw haar. De CHI Silk Infusion is geschikt voor elk haartype, maar ideaal voor dikker haar.

 

  • De serums van Biosilk zijn ook erg geschikt om uw haar weer mooi te laten glanzen. Biosilk is een merk waarbij de producten verrijkt zijn met natuurlijke zijde en proteïne, wat zorgt voor de gezonde uitstraling van het haar. De Biosilk Silk Therapy is geschikt voor elk haartype, maar ideaal voor dunner of fijner haar.
  • Argancrème is de nieuwe trend op het gebied van haarverzorging. De Argan Velvet Velvety Hair Cream is een zachte crème die de haren verzorgt, voedt en optimaal hydrateerd. En vergeet vooral niet dat je haar er prachtig van gaat glanzen!