Tips voor voller haar

Wie droomt er niet van een volle bos haar? Vele van ons zijn niet gezegend met het haar van Queen Bey, Selena Gomez of Lauren Conrad. In de tekst die hierop volgt kun je tips lezen over hoe je je haar voller kunt laten lijken of in sommige gevallen zelfs daadwerkelijk verdikken. 

  • Vraag eens advies aan je kapper, voor de een zou het beter zijn om de lengte wat korter te houden en voor de ander lang met laagjes. Kom je al tijden bij dezelfde kapper/kapster en komen jullie altijd op hetzelfde uit? Overweeg dan eens om je te laten adviseren door een collega van je huidige kapster/kapper  die er zonder invloeden (dus iemand die niet weet wat je gewend bent enzovoort.) naar kijkt.  
  • Selenium is een mineraal die de groei van het haar bevorderd. Deze mineralen zitten in orgaanvlees, vis, schelpdieren en paranoten. 
  • Maak gebruik van volume en/of thickening producten. Professionele haar producten zijn erg geconcentreerd waardoor het een duidelijk resultaat zal behalen. 
  • Ben je echt toe aan een opvallend vollere look, kijk dan eens naar de vele mogelijkheden betreft Extensions. Hiermee zul je verassend voller haar krijgen. 

John´s tips:

 

  • Tijdens het drogen is het belangrijk om direct te beginnen met het creëren van volume. Om dit voor elkaar te krijgen en het haar direct te beschermen tegen de hitte kun je de CHI Volume Booster gebruiken. Voor een optimaal resultaat gebruik je als finishing de CHI Infra Texture Hairspray zodat het haar de hele dag in model blijft. 
  • Wanneer je je haar daadwerkelijk voller wilt maken hebben we voor ieder haartype en haarkleur een Flip-In Hair. Dit is een eenvoudig systeem en kan in 1 minuut bevestigd worden door middel van een doorzichtig draadje. De FLIP-IN is gemaakt van 100% echt haar.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje