Tips voor Zacht Haar

 Zacht haar ziet er gezond uit en heeft een mooie verzorgde uitstraling. Iedereen wil natuurlijk zacht haar dat straalt. Maar hoe krijg je nou ook van dat heerlijk zachte haar?

 

 • Was het haar niet iedere dag. Jouw haar maakt natuurlijke oliën aan die zorgen dat het haar gezond blijft, glanst en zacht aanvoelt. Als je jouw haar iedere dag wast, verwijder je die essentiële oliën die nodig zijn om het haar gezond te houden. Mocht jouw haar snel vettig worden, dan kan je altijd gebruik maken van een droogshampoo tussen de wasbeurten in. Zo ziet het haar er toch schoon uit en krijgt het nog eens een mooie textuur. 
 • Als je gebruik wil maken van warmteproducten, zorg er dan altijd voor dat je een geschikte hittebescherming gebruikt. Zo voorkom je dat het haar beschadigd wordt en er dus droog en dof uit gaat zien en stug gaat aanvoelen. 
 • Haar dat droog is voelt niet zacht aan en mist de voeding die het nodig heeft. Zorg voor een voedende shampoo of conditioner en gebruik een haarmasker. Zorg dat je deze vooral aanbrengt in de lengten en punten en laat het intrekken volgens de aanbeveling op het etiket. Een leave-in conditioner na het douchen zorgt voor ultra zacht haar! 
 • Een serum verrijkt met zijde is het product bij uitstek om het haar te herstellen en te beschermen. Daarnaast voorziet het de haren van een prachtige glans.  
 • Ga regelmatig naar de kapper. Dode puntjes zijn droog en maken het haar dof en ruw. Regelmatig knippen zorgt voor gezond haar dat glad en zacht aanvoelt. Daarnaast zal het haar ook sneller en beter groeien. 
 • Van Arganolie, moringaolie of andere haarolie wordt jouw haar ontzettend blij. Haarolie voedt het haar en is geweldig om het haar ultrazacht te maken. Daarnaast voedt een olie de haren, herstelt het beschadigd haar en geeft het de haren een prachtige glans.  

  John’s tips:

 • Een voedende shampoo en conditioner zorgen ervoor dat droog haar weer zacht wordt. De CHI Argan lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, haarmasker en een haarolie. Hiermee wordt het haar gevoed, gehydrateerd en hersteld. Daarnaast zal het weer zijdezacht aanvoelen. Ook de Moroccanoil Treatment met Argan olie zal ervoor zorgen dat het haar zijdezacht aanvoelt en dat het kan genieten van een prachtige glans. 
 • Ben je nog op zoek naar een goede silk? Probeer eens de CHI Silk Infusion of Biosilk Silk Therapy. Deze serums zijn verrijkt met onder andere zijdeproteïnen die het haar versterken, zacht maken en herstellen. Het serum zal erg goed helpen bij droog, stug en beschadigd haar, maar het kan voor ieder haartype gebruikt worden. De 15ml verpakkingen zijn ideaal om de zijde te proberen of om mee te nemen!
 • Heb je droog en beschadigd haar? Dan heb je een olie nodig die rijk is aan vitaminen zodat het haar kan worden hersteld en weer zachter zal aanvoelen. De Biosilk Hydrating Therapy Maracuja Oil is rijk aan vitamine A en C en hydrateert, verzorgt en herstelt het beschadigde haar. De olie is geschikt voor dagelijks gebruik en zal het haar weer gezond maken en zacht laten aanvoelen in een mum van tijd. 

  Product wordt toegevoegd aan shoppingbag