1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
 1. 37% Korting CHI Escpe draadloze stijltang
  Van € 159,- nu voor € 99,95
  • Keramische platen
  • 2.5cm brede platen
  • Totale lengte: 25cm
  • Draadloos
  • Muur- en autostekker om op te laden
  • Drie verschillende hitte-standen
  Morgen in huis
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Draadloze stijltang

Vaak op pad of onderweg? Zelfs voor het haar is er een perfecte oplossing voor gevonden. Bij JohnBeerens verkopen wij namelijk draadloze stijltangen! Perfect voor op reis of op vakantie. De tangen zijn compact en licht waardoor ze makkelijk mee te nemen zijn.

Draadloze stijltangen bij JohnBeerens.com

John Beerens heeft 3 draadloze stijltangen in het assortiment. De ISO Professional Cordless Digital Roos Stijltang die tot 45 minuten mee gaat na het opladen. Ideaal om het haar te stijlen of krullen mee te maken. De stijltang is voorzien van keramische platen.

Een unieke draadloze stijltang is de CHI Escape. Ondanks de compacte vorm heeft de stijltang wel een krachtig vermogen. Deze mini stijltang heeft keramische platen van 2,5 cm breed en kan gebruikt worden met drie verschillende hittestanden. Daarnaast wordt er een muur- en autostrekker meegeleverd om hem op te laden. 

De draadloze stijltangen bestellen

Wilt u het haar altijd en overal snel en makkelijk stijlen? Er is voldoende keuze uit de draadloze stijltangen bij JohnBeerens.com. Heeft u nog vragen over de tangen of over de merken? Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 – 5 30 20 10. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag