1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
 1. 37% Korting CHI Escpe draadloze stijltang
  Van € 159,- nu voor € 99,95
  • Keramische platen
  • 2.5cm brede platen
  • Totale lengte: 25cm
  • Draadloos
  • Muur- en autostekker om op te laden
  • Drie verschillende hitte-standen
  Morgen in huis
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Draadloze stijltang

Vaak op pad of onderweg? Zelfs voor het haar is er een perfecte oplossing voor gevonden. Bij JohnBeerens.com verkopen wij namelijk draadloze stijltangen! Perfect voor op reis of op vakantie. De tangen zijn compact en licht waardoor ze makkelijk mee te nemen zijn. Ook de draadloze stijltangen worden erg warm en raden dan ook aan om een hittebescherming of een haarserum te gebruiken. Benieuwd naar de adviezen die wij vaak geven over stijltangen? Lees ons advies wat betreft stijltangen

Draadloze stijltangen bij JohnBeerens.com

John Beerens heeft draadloze stijltangen in het assortiment. Een unieke draadloze stijltang is de CHI Escape. Ondanks de compacte vorm heeft de stijltang wel een krachtig vermogen. Deze mini stijltang heeft keramische platen van 2,5 cm breed en kan gebruikt worden met drie verschillende hittestanden. Daarnaast wordt er een muur- en autostrekker meegeleverd om hem op te laden. Bent u eerder op zoek naar een draadloze krultang? Bekijk dan de CHI Escape Draadloze Krultang uit dezelfde lijn als de stijltang.

De draadloze stijltangen bestellen

Wilt u het haar altijd en overal snel en makkelijk stijlen? Kies dan voor een draadloze stijltang van JohnBeerens.com. Heeft u nog vragen over de tangen of over de merken? Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 – 5 30 20 10. 

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje