Plaats tussen 22 juli 00:00u en 28 juli 23:59u een bestelling in onze webshop of App en maak automatisch kans op 1 van de Pink of Golden tickets! Lees hier de actievoorwaarden.

Toppik Hair Perfecting Tool Kit

€ 26,-

Belangrijkste kenmerken

 • Alles in een pakket
 • Voordelige set
 • Voor dunner wordend haar
 • Bevat Toppik Tools Spray Applicator
 • Bevat Toppik Tools Hairline Optimizer
 • Bevat Toppik Hair Fiber Spray Fiberholdspray

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Klopt het dat de spray applicator alleen past op de kleine verpakking?
past het spuitje alleen over de 12 grams verpakking? Ik weet niet precies wat het dichtst bij mijn haarkleur past van de fibres dus wil eerst de kleinverpakking proberen. Mijn haar is heel gemeleerd en van heel lichtblond tot donkerblond. Hoe verwijder je de fibres? en moet dit elke avond of mag het blijven zitten?
Past het spuitje op de 55 gram uitvoering?
Hi! Waar kan ik mijn kleur kiezen? Op de productpagina zie ik niet staan welke kleur dit is.. of misschien lees ik erover heen
Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Met deze kit ben je verzekerd van een natuurlijke volle bos met haar, niemand zal zien dat je Toppik gebruikt.

De Toppik Tools Hair Perfecting Tool Kit is een voordelige set waar alle middelen in zitten om door middel van de Toppik Hair Building Fibers een natuurlijke en zachte look te creëren. De Toolkit bestaat uit de Toppik Spray Applicator, dit is een handig hulpmiddel om de Toppik Hair Building Fibers nauwkeurig te verstuiven en te verdelen over het haar. Daarnaast bevat de Toolkit de Toppik Tools Hairline Optimizer, die ervoor zorgt dat de Toppik Hair Building Fibers preciezer op de haarlijn terecht komen, en overtollige Toppik haarvezels worden verwijderd.  Als laatst zit er ook nog de Toppik Hair Fiber Spray Fiberholdspray in, die dankzij zijn zachte nevel met geavanceerde cosmetische kwaliteit hars een perfecte fixatie geeft aan het kapsel.

Belangrijkste kenmerken:

 • alles in een pakket
 • Voordelige set, u bent minder geld kwijt dan wanneer u alle producten los koopt
 • Bevat Toppik Tools Spray Applicator
 • Bevat Toppik Tools Hairline Optimizer
 • Bevat Toppik Hair Fiber Spray Fiberholdspray

Gebruik:

Bevestig Toppik Tools Spray Applicator op de Toppik Hair Building Fibers en breng nauwkeurig de Toppik haarvezels aan op de plekken met dun haar. Gebruik daarna de Toppik Tools Hairline Optimizer om de haarlijn precies te bereiken. Gebruik als fixatie Toppik Fiber Spray Fiberholdspray zodat het kapsel waterbestendig is en een zachte, natuurlijke look krijgt.

Resultaat:

De Toppik Toolkit zorgt met al zijn producten een natuurlijk ogende en zachte look. Daarnaast zorgt het voor een waterbestendig kapsel zodat de Toppik Hair Building Fibers de gehele dag blijven zitten.

Bestel Toppik Hair Perfecting Tool Kit bij JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel in huis!

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Haaruitval
EAN code 667820300316
Merken Toppik

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje