Plaats tussen 22 juli 00:00u en 28 juli 23:59u een bestelling in onze webshop of App en maak automatisch kans op 1 van de Pink of Golden tickets! Lees hier de actievoorwaarden.

Toppik Hairbuilding Fibers Auburn

€ 8,95

Belangrijkste kenmerken

 • Voor dunner wordend haar
 • Versterkt het haar
 • Zichtbaar voller haar
 • Minuscule Keratine microvezels
 • Blijft gehele dag zitten
 • Verkrijgbaar in 4 maten

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Hallo,Werkt dit ook voor uitgroei?Mvg Rosa
TOPPIK-HAIRBUILFIBA-12 GROok voor zwart haar bestemd?
Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een cosmetische haarverdikker met keratine proteïne het haar dikker en voller maakt in slechts 30 seconden.

Toppik Hairbuilding Fibers Auburn is een innoverende poeder die uitermate geschikt is voor mensen met zichtbaar dunner wordend haar. Toppik Hairbuilding Fibers is gemaakt van minuscule Keratine microvezels die terug zijn te vinden in natuurlijk haar. Wanneer Toppik Hairbuilding Fibers Auburn wordt aangebracht op het haar zullen duizenden minuscule micro haarvezels zich mengen met het eigen haar. Door middel van statische elektriciteit hechten de vezeltjes zich aan het eigen haar zodat de vezeltjes op hun plaats blijven. De micro haarvezels blijven de gehele dag op hun plekken en geven niet af. De vezels zullen niet scholferen of de hoofhuid irriteren. Het is na fixatie bestand tegen wind, regen en transpiratie. Het is gemakkelijk uit de haren te wassen met een shampoo. Toppik Hairbuilding Fibers Auburn is verkrijgbaar in vier maten. Tevens  is het te mengen met andere kleuren van Toppik Hairbuilding Fibers om de perfecte haarkleur te krijgen die bij het natuurlijke haar past.

Belangrijkste kenmerken:

 • Voor dunner wordend haar
 • Versterkt het haar
 • Zichtbaar voller haar
 • Minuscule Keratine microvezels
 • Blijft gehele dag zitten
 • Verkrijgbaar in 4 maten

Gebruik:

Houd het Toppik Hairbuilding Fibers Auburn flacon boven de plekken waar het haar dunner wordt en strooi vervolgens de haarvezels op de plek totdat de huis niet meer zichtbaar is. Breng Toppik Hairbuilding Fibers voorzichtig aan, voordat er te veel uitkomt. Het is niet erg als er vezels in de omringende haren terecht komen, deze zullen niet zichtbaar zijn. Er komen vanzelf duizenden minuscule micro haarvezeltjes uit die zich meteen hechten aan het natuurlijke haar. Borstel het behandelde gebied even luchtig door met de handen of een grove borstel.

Resultaat:

Toppik Hairbuilding Fibers Auburn zorgt voor een zichtbaar dikkere bos haar. Plekken met dunner wordend haar verdwijnen als sneeuw voor de zon. Daarnaast zorgt de poeder voor 100% zelfverzekerdheid gedurende de hele dag.

Tip!

Gebruik de Toppik Hairbuilding Fibers in combinatie met Toppik Spray Applicator voor het makkelijk aan brengen van de haarvezels. Gebruik voor optimaal resultaat de Toppik Hairline Optimizer en als fixatie de Toppik Fiberhold Spray.

Bestel Toppik Hairbuilding Fibers Auburn bij JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel in huis!

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Haaruitval
EAN code 667820011007
Merken Toppik

Ingrediënten

Keratine, ammoniumchloride, Silicium, DMDM Hydantoïne. Kan bevatten: Geel 6 (CI 15985), Geel 5 (CI 19140), Rood 22 (CI 45380), Rood 33 (CI 17200), Blauw 1 (CI 42090), Groen 5 (CI 61570), Groen 3 (CI 42053 ), Groen 6 (CI 61565), Oranje 4 (CI 15510).

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje