Toppik Hairbuilding Fibers Dark Brown

Rating:
100% of 100
€ 8,65

Belangrijkste kenmerken

  • Voor dunner wordend haar
  • Versterkt het haar
  • Zichtbaar voller haar
  • Geeft niet af
  • Bevat keratine 

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 667820011021
Merken Toppik

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Kan ik hem okkm gerbruikem bij me baard om op te vullen
Is dit product voor alleen voor mannen
Kun je dit poeder ook op grijs gaar gebruiken
Stel je vraag

Omschrijving

Toppik Hairbuilding Fibers Dark Brown is een innoverende poeder die ideaal geschikt is voor mensen met zichtbaar dunner wordend haar. Het is gemaakt van minuscule Keratine microvezels die in natuurlijk haar ook zitten verwerkt. Wanneer Toppik Hairbuilding Fibers Dark Brown wordt aangebracht op het haar zullen duizenden minuscule micro haarvezels zich mengen met het eigen haar. Door middel van statische elektriciteit hechten de vezeltjes zich aan het eigen haar zodat ze op hun plaats blijven. De micro haarvezels blijven de gehele dag zitten, geeft niet af en schilfert of irriteert niet. Het is na fixatie bestand tegen wind, regen en transpiratie. Het is ook erg makkelijk uit te wassen met een shampoo. Toppik Hairbuilding Fibers is verkrijgbaar in vier maten. Ook is het te mengen met andere kleuren van Toppik Hairbuilding Fibers Dark Brown om de ideale kleur te krijgen die bij het natuurlijke haar past.

  • Bedoeld voor zichtbaar dunner wordend haar
  • Minuscule Keratine microvezels
  • Blijft gehele dag zitten en geeft niet af
  • Speciaal voor donker bruin haar

Gebruik:

Houd het Toppik Hairbuilding Fibers Dark Brown flacon boven de plekken waar het haar dunner wordt en schud de poeder op het haar. Voorzichtig aanbrengen, voordat er te veel uitkomt. Er komen vanzelf duizenden minuscule micro haarvezeltjes uit die zich meteen hechten aan het natuurlijke haar. Na het aanbrengen lichtjes kloppen met de vingertoppen zodat de vezels goed verdeeld worden.  

Resultaat:

Toppik Hairbuilding Fibers Dark Brown zorgt voor een zichtbaar dikkere bos haar. Plekken met dunner wordend haar verdwijnen als sneeuw voor de zon. Daarnaast zorgt de poeder voor 100% zelfverzekerdheid gedurende de hele dag.

Ingrediënten: 

Keratine, ammoniumchloride, Silicium, DMDM Hydantoïne. Kan bevatten: Geel 6 (CI 15985), Geel 5 (CI 19140), Rood 22 (CI 45380), Rood 33 (CI 17200), Blauw 1 (CI 42090), Groen 5 (CI 61570), Groen 3 (CI 42053 ), Groen 6 (CI 61565), Oranje 4 (CI 15510).

 

Video

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag