Toppik Hairbuilding Fibers Gray

€ 8,65

Belangrijkste kenmerken

  • Voor zichtbaar dunner wordend haar
  • Minuscule Keratine microvezels
  • Blijft gehele dag zitten en geeft niet af
  • Verkrijgbaar in 4 maten

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 667820011069
Merken Toppik

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

Toppik Hairbuilding Fibers Gray is een innoverende poeder die ideaal geschikt is voor mensen met zichtbaar dunner wordend haar. Het is gemaakt van minuscule Keratine microvezels die in natuurlijk haar ook zitten verwerkt. Wanneer Toppik Hairbuilding Fibers Gray wordt aangebracht op het haar zullen duizenden minuscule micro haarvezels zich mengen met het eigen haar. Door middel van statische elektriciteit hechten de vezeltjes zich aan het eigen haar zodat ze op hun plaats blijven. De micro haarvezels blijven de gehele dag zitten, geeft niet af en schilfert of irriteert niet. Het is na fixatie bestand tegen wind, regen en transpiratie. Het is ook erg makkelijk uit te wassen met een shampoo. Toppik Hairbuilding Fibers Gray is verkrijgbaar in vier maten. Ook is het te mengen met andere kleuren van Toppik Hairbuilding Fibers om de ideale kleur te krijgen die bij het natuurlijke haar past.

  • Bedoeld voor zichtbaar dunner wordend haar
  • Geeft niet af
  • Blijft gehele dag zitten
  • Verkrijgbaar in 4 maten


Gebruik:

Houd het Toppik Hairbuilding Fibers Gray flacon boven de plekken waar het haar dunner wordt en schud de poeder op het haar. Breng de poeder voorzichtig aan. Voorkom dat er teveel poeder uitkomt. Het is beter om te weinig haarvezels te gebruiken dan teveel. Voor het beste effect het beste de haarvezels in verschillende etappes aanbrengen.  Er komen vanzelf duizenden minuscule micro haarvezeltjes uit die zich meteen hechten aan het natuurlijke haar. Na het aanbrengen lichtjes kloppen om de vezels te verspreiden.  

Resultaat:

Toppik Hairbuilding Fibers Gray zorgt voor een zichtbaar dikkere bos haar. Plekken met dunner wordend haar zullen verdwijnen. Daarnaast zorgt de poeder voor 100% zelfverzekerdheid gedurende de hele dag. Geniet van een volle bos met haar!

Ingrediënten: 

Keratine, ammoniumchloride, Silicium, DMDM Hydantoïne. Kan bevatten: Geel 6 (CI 15985), Geel 5 (CI 19140), Rood 22 (CI 45380), Rood 33 (CI 17200), Blauw 1 (CI 42090), Groen 5 (CI 61570), Groen 3 (CI 42053 ), Groen 6 (CI 61565), Oranje 4 (CI 15510).

 

Video

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag