Plaats tussen 22 juli 00:00u en 28 juli 23:59u een bestelling in onze webshop of App en maak automatisch kans op 1 van de Pink of Golden tickets! Lees hier de actievoorwaarden.

Toppik Hairbuilding Fibers Light Brown

€ 29,95

Belangrijkste kenmerken

  • Voor dunner wordend haar
  • Versterkt het haar
  • Zichtbaar voller haar
  • Minuscule Keratine microvezels
  • Blijft gehele dag zitten
  • Verkrijgbaar in 4 maten

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Ik heb Alpecia frontale fibrose.Welk product van Toppik moet ik dan hebben.Ik ben donkerblond licht bruin haar.Moet ik met spray applicator voor de zijkanten van mijn hoofd waar geen haar meer zit dus kaal.Bovenop word gewoon wat dunner.Of moet ik de losse poeder met spuitmondje.Graag uw advies, zodat ik het meteen kan bestellen.Met vriendelijke groet.Anneke Hesterman.
Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een cosmetische haarverdikker met keratine proteïne die het haar dikker en voller maakt in slechts 30 seconden.

Toppik Hairbuilding Fibers Light Brown is een vernieuwde poeder die uitermate geschikt is voor mensen die zichtbaar dunner wordend haar krijgen. Het is gemaakt van minuscule Keratine microvezels die in natuurlijk haar ook zitten verwerkt. Wanneer Toppik Hairbuilding Fibers Light Brown wordt aangebracht op het haar zullen duizenden minuscule micro haarvezels zich mengen met het eigen haar. Door middel van statische elektriciteit hechten de vezeltjes zich aan het eigen haar zodat ze op hun plaats blijven. De micro haarvezels blijven de gehele dag zitten, geeft niet af en schilfert of irriteert niet. Het is na fixatie bestand tegen wind, regen en transpiratie. Het is ook erg makkelijk uit te wassen met een shampoo. Toppik Hairbuilding Fibers Light Brown is verkrijgbaar in vier maten. Ook is het te mengen met andere kleuren van Toppik Hairbuilding Fibers om de ideale kleur te krijgen die bij het natuurlijke haar past.

Belangrijkste kenmerken:

  • Voor zichtbaar dunner wordend haar
  • Minuscule Keratine microvezels
  • Blijft gehele dag zitten en geeft niet af
  • Verkrijgbaar in 4 maten

Gebruik:

Houd het Toppik Hairbuilding Fibers Light Brown flacon boven de plekken waar het haar dunner wordt en schud de poeder op het haar. Voorzichtig aanbrengen, voordat er te veel uitkomt. Er komen vanzelf duizenden minuscule micro haarvezeltjes uit die zich meteen hechten aan het natuurlijke haar. Na het aanbrengen lichtjes kloppen met de vingertoppen zodat de vezels goed verdeeld worden.  

Resultaat:

Toppik Hairbuilding Fibers Light Brown zorgt voor een zichtbaar dikkere bos haar. Plekken met dunner wordend haar zullen onzichtbaar worden. Daarnaast zorgt de poeder voor 100% zelfverzekerdheid gedurende de hele dag.

Tip!

Gebruik de Toppik Hairbuilding Fibers in combinatie met Toppik Spray Applicator voor het makkelijk aan brengen van de haarvezels. Gebruik voor optimaal resultaat de Toppik Hairline Optimizer en als fixatie de Toppik Fiberhold Spray.

Bestel Toppik Hairbuilding Fibers Light Brown bij JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel in huis!

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Haaruitval
EAN code 667820011045
Merken Toppik

Ingrediënten

Keratine, ammoniumchloride, Silicium, DMDM Hydantoïne. Kan bevatten: Geel 6 (CI 15985), Geel 5 (CI 19140), Rood 22 (CI 45380), Rood 33 (CI 17200), Blauw 1 (CI 42090), Groen 5 (CI 61570), Groen 3 (CI 42053 ), Groen 6 (CI 61565), Oranje 4 (CI 15510).

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje