Plaats tussen 22 juli 00:00u en 28 juli 23:59u een bestelling in onze webshop of App en maak automatisch kans op 1 van de Pink of Golden tickets! Lees hier de actievoorwaarden.

Toppik Hairbuilding Fibers Medium Blonde

€ 8,95

Belangrijkste kenmerken

 • Voor dunner wordend haar
 • Versterkt het haar
 • Zichtbaar voller haar
 • Minuscule Keratine microvezels
 • Blijft gehele dag zitten
 • Verkrijgbaar in 4 maten

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een cosmetische haarverdikker met keratine proteïne die het haar dikker en voller maakt in slechts 30 seconden.

Toppik Hairbuilding Fibers Medium Blonde is een innoverende poeder die ideaal geschikt is voor mensen met zichtbaar dunner wordend haar. Dit product is dus zowel voor mannen als vrouwen. Toppik Hairbuilding Fibers is gemaakt van minuscule Keratine microvezels die in natuurlijk haar ook zitten verwerkt. Wanneer Toppik Hairbuilding Fibers Medium Blonde wordt aangebracht op het haar zullen duizenden minuscule micro haarvezels zich mengen met het natuurlijke haar. Door middel van statische elektriciteit hechten de vezeltjes zich gemakkelijk en snel aan het eigen haar zodat ze de gehele dag blijven zitten. De micro haarvezels geven niet af en schilferen of irriteren niet. Het is na fixatie bestand tegen wind, regen en transpiratie. Het is ook erg makkelijk uit te wassen met een shampoo. Toppik Hairbuilding Fibers Medium Blonde is verkrijgbaar in vier maten. Ook is het te mengen met andere kleuren van Toppik Hairbuilding Fibers om de ideale haarkleur te krijgen die bij het natuurlijke haar past.

Belangrijkste kenmerken:

 • Voor dunner wordend haar
 • Versterkt het haar
 • Zichtbaar voller haar
 • Minuscule Keratine microvezels
 • Blijft gehele dag zitten
 • Verkrijgbaar in 4 maten

Gebruik:

Houd het Toppik Hairbuilding Fibers Medium Blonde flacon boven de plekken waar het haar dunner wordt en schud de poeder op het haar. Voorzichtig aanbrengen, voordat er te veel uitkomt. Er komen vanzelf duizenden minuscule micro haarvezeltjes uit die zich meteen hechten aan het natuurlijke haar. Het aanbrengen van Toppik Hairbuilding Fibers vergt enige oefening. Heb je de eerste keer wellicht en kwartier nodig om de haarvezels aan te brengen, zal dit later maar een paar minuten in beslag nemen. Zorg dat na het aanbrengen de vezels goed verdeeld worden.

Resultaat:

Toppik Hairbuilding Fibers Medium Blonde zorgt voor een zichtbare vollere bos haar. Haarvezels blijven net als stylingproducten de gehele dag in je haar. Plekken met dunner wordend haar verdwijnen als sneeuw voor de zon. Daarnaast zorgt de poeder voor 100% zelfverzekerdheid gedurende de gehele dag.

Tip!

Gebruik de Toppik Hairbuilding Fibers in combinatie met Toppik Spray Applicator voor het makkelijk aan brengen van de haarvezels. Gebruik voor optimaal resultaat de Toppik Hairline Optimizer en als fixatie de Toppik Fiberhold Spray.

Bestel Toppik Hairbuilding Fibers Medium Blonde bij JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel in huis!

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Fijn en slap haar
EAN code 667820011083
Merken Toppik

Ingrediënten

Keratine, ammoniumchloride, Silicium, DMDM Hydantoïne. Kan bevatten: Geel 6 (CI 15985), Geel 5 (CI 19140), Rood 22 (CI 45380), Rood 33 (CI 17200), Blauw 1 (CI 42090), Groen 5 (CI 61570), Groen 3 (CI 42053 ), Groen 6 (CI 61565), Oranje 4 (CI 15510).

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje