Trevor Sorbie Haar en Baard Trimmer

Rating:
100% of 100
Normale prijs € 84,95 Speciale prijs € 59,47

Belangrijkste kenmerken

  • Roestvrij stalen messen
  • Professionele High Power Motor
  • 5 opzetstukken
  • Herlaadbaar

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 5060107477001
Merken Trevor Sorbie Tools
Dual Voltage Ja

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

De Trevor Sorbie Haar en Baard Trimmer is een professionele trimmer met een ergonomisch ontwerp. Hij heeft roestvrij stalen messen en zorgt voor een precieze en nauwkeurige trim. De Trevor Sorbie Haar en Baard Trimmer is een 5-in-1-product en heeft dus ook vijf verschillende opzetstukken; een baard trimmer, een folie scheerapparaat, een detail trimmer, een T-vormige haar trimmer en een neus- en oorhaar trimmer. Verder beschikt hij over een oplaadbare batterij en een stille motor.

  • Roestvrij stalen messen
  • Professionele High Power Motor
  • 5 opzetstukken
  • Herlaadbaar

Gebruik:

De Trevor Sorbie Haar en Baard Trimmer bestaat uit vijf opzetstukken:

Neus- en oorhaar trimmer: Zet de trimmer altijd eerst aan voordat u deze in uw neus of oor gebruikt. Beweeg de trimmer voorzichtig in en uit het neusgat of de buitenste gehoorgang. Steek de trimmer nooit meer dan 5 mm in de neus of oor.

Folie scheerapparaat: Trek de huid strak op het gebied waar u wenst te scheren. De haartjes gaan hierdoor rechtop staan en helpt dit bij het verkrijgen van een gladder resultaat. Raak met de scheerapparaatfolies zachtjes de huid aan zodat beide folies de huid tegelijk raken en beweeg langzaam in de tegengestelde richting van de haargroei.

Baard trimmer: Kam ten eerste de baard en snor goed door. Begin onder de kin en trim langs de kaaklijn richting het oor. Trim vervolgens in alle richtingen om ervoor te zorgen dat er geen haren worden gemist.

T-vormige haar trimmer: Begin bij de basis van de nek en zorg ervoor dat het mes omhoog wijst. Beweeg de trimmer langzaam omhoog en langs de hals.

Detail trimmer: Gebruik de detail trimmer om ingewikkelde of precise vormen toe te voegen aan het baard, bakkebaard of haar. Houd de trimmer stevig in de hand vast, met het mes naar je toe en trim op een rustig tempo de gewenste plekken.

Resultaat:

De Trevor Sorbie Haar en Baard Trimmer is een 5 in 1 product en zorgt voor een precieze en nauwkeurige trim.

Garantie:

Om de kwaliteit van de trimmer te garanderen, biedt Trevor Sorbie twee jaar garantie op de elektronische onderdelen van de Trevor Sorbie Haar en Baar Trimmer.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag