Urban Alchemy Signature Cleanse Shampoo

€ 59,95

Belangrijkste kenmerken

  • Diepe reiniging
  • Hoog vitamine C gehalte
  • Ultieme voorbehandeling
  • Verwijdert groene tint

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Urban Alchemy Signature Cleanse is een diep reinigende gelformule op basis van vitamine C. De formule verwijdert alle productresten, siliconen en mineralen van het haar. Deze zitten in het haar door het gebruik van shampoos en chloor in het water. De stoffen kunnen ervoor zorgen dat behandelingen zoals verven niet optimaal op het haar werken, waardoor kleurveranderingen of dof haar kan ontstaan. Urban Alchemy Signature Cleanse is de ultieme voorbehandeling voor bijvoorbeeld het verven van het haar, die deze problemen voorkomt. Daarnaast verwijdert de behandeling de groene tint die kan ontstaan door chloor. Daarnaast is het merk 100% vegan!

Belangrijkste kenmerken

  • Diepe reiniging
  • Hoog vitamine C gehalte
  • Ultieme voorbehandeling
  • Verwijdert groene tint

Gebruik

Meng 5 gram (2 lepels) Urban Alchemy Signature Cleanse in een applicatiefles en vul deze met 60ml warm kraanwater. Schud de fles voor 10 seconden tot er een gel ontstaat. Verdeel het haar in secties en breng de formule over het gehele haar aan. Masseer door het haar, niet kammen! Bevestig het haar op het hoofd en dek af met aluminiumfolie of een douchekapje. Laat 5 minuten zitten en was vervolgens grondig.

Resultaat

Het haar is diep gereinigd en ontdaan van alle resten zodat behandelingen hun beoogde effect kunnen behalen.

Als u Urban Alchemy Signature Cleanse vandaag voor 22:00 bestelt, heeft u het product morgen al in huis.

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Beschadigd haar, Dik haar, Droog haar, Fijn en slap haar, Gekleurd haar, Grijs haar, Krullend haar, Normaal haar, Pluizig haar, Verzwakt en breekbaar haar, Vet haar
EAN code 4260285377648
Merken Urban Alchemy
Inhoud 300 gr

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje