Sales Representative (Fulltime)

Zit commercialiteit jou in het bloed en word jij enorm gemotiveerd van ambitieuze targets? Ben jij sociaal, neem jij graag het initiatief, en een ster in het zien en creëren van kansen? Heb jij enige saleservaring en ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen een groeiende, dynamische en unieke organisatie? Lees dan snel verder!

 

Wie zijn wij? Delivering Beauty! 

Het enthousiaste team van JohnBeerens.com zorgt er, samen met haar leveranciers, voor dat onze klanten lekker in hun vel zitten dankzij onze innovatieve en betrouwbare beauty producten en ons optimale advies. JohnBeerens.com is dé online beauty partner. JohnBeerens.com is in de Benelux de meest klantgerichte, invloedrijke en baanbrekende beautywebshop. JohnBeerens.com wil voor haar klanten altijd de eerste keuze zijn, voor haar mensen een aantrekkelijke werkgever en voor haar leveranciers een aantrekkelijke partner. En jij kan daar wellicht wel jouw steentje aan bijdragen..

 

Wat ga je doen?

Als Commercieel Medewerker krijg jij een groep met salons toegewezen waar je verantwoordelijk voor bent. Jij staat dagelijks in contact met hen en onderzoekt de verkoopkansen zodat we je die nog liever gisteren dan vandaag kan benutten. Daarnaast verzorg je samen met jouw collega’s de klantenservice gerelateerde werkzaamheden. Dit doe je vanuit kantoor, maar je nodigt onze klanten natuurlijk dagelijks uit om langs te komen op ons mooie kantoor in Goirle. Als laatste ben je net als elk ander lid enorm betrokken bij de groei van deze tamelijk nieuwe afdeling.

 

Wie ben jij?

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • De bevlogenheid om (potentiële) klanten te overtuigen
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je bent ambitieus, commercieel en een initiatiefnemer
  • Je gaat graag aan de slag met KPI’s en bent enorm gemotiveerd deze te behalen
  • Je hebt al enige saleservaring en wil deze heel graag verder opbouwen
  • Je hebt een ondernemende en resultaatgerichte instelling en bent in staat zelfstandig te werken
  • Je houdt gemakkelijk overzicht en werkt georganiseerd en planmatig.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een leuke, uitdagende baan bij één van de succesvolste beautywebshops van Nederland! Je komt te werken in een relatief nieuw, gemotiveerd en jong team, met een prettige werksfeer. Er is veel ruimte voor eigen ideeën en de uitvoering hiervan. Je komt te werken in een spiksplinternieuw pand met onder andere een bar, biljart en een gym met de beste apparatuur van Technogym. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen en te groeien, juist door ons innovatieve karakter en persoonlijke coaching. En uiteraard krijg je een marktconform salaris en een aantrekkelijke personeelskorting bij onze collega’s van JohnBeerens.com :-)

 

Ben je van bovenstaande helemaal enthousiast geworden en heb je interesse in deze functie? Twijfel niet en stuur je sollicitatie inclusief motivatie naar [email protected]

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje