Velecta Paramount Föhn TGR SL

€ 124,95

Belangrijkste kenmerken

  • Ergonomische handgreep
  • Erg stille föhn
  • 2 snelheden & 3 warmtestanden
  • Lichtgewicht 
  • Vermogen van 1300 watt
  • Extra lange snoer

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 3700312700809
Merken Velecta Paramount
Wattage 1300 Watt
Aantal warmtestanden 6
Diffuser meegeleverd Nee
Digitaal Nee
Dual Voltage Ja
Snoerlengte 4 meter
Koude luchtstand Ja

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

De Velecta Paramount Föhn TGR SL is een föhn met weinig gewicht en ligt erg comfortabel in de hand. Deze föhn van Velecta Paramount beschikt namelijk over een ergonomische handgreep, waardoor de föhn uitermate geschikt is om te gebruiken, of men nu links- of rechtshandig is. Daarnaast beschikt de föhn over een rond handvat, wat de föhn nog gemakkelijker in de hand zal laten liggen. De föhn zal het haar op een erg stille manier drogen en hierbij de conditie van het haar goed behouden. De föhn maakt weinig geluid en is hierdoor ideaal te gebruiken in iedere omgeving. De Velecta Paramount Föhn TGR SL heeft 2 snelheden en beschikt over 3 warmtestanden. De föhn droogt het haar met 1300 watt en heeft een extra lang snoer.

Gebruik Velecta Paramount Föhn TGR SL:

Stel de Velecta Paramount Föhn TGR SL in op de gewenste snelheid. Houd de föhn circa 20 centimeter van het haar af en föhn het haar zachtjes droog. Voor meer volume in het haar kan men ervoor kiezen om de haren op zijn kop te föhnen. Ga hiervoor met het hoofd voorover hangen en houdt de föhn wat dichter bij de haaraanzet.

Resultaat Velecta Paramount Föhn TGR SL:

De Velecta Paramount Föhn TGR SL droogt het haar in slechts enkele minuten, waardoor men ’s ochtends sneller de deur uit kan. Dankzij de ergonomische handgreep zal het geen zware klus worden om het haar mooi te föhnen.

Tip Velecta Paramount Föhn TGR SL:

Berg de föhn op in het Hot Iron Holster of in de Velecta Paramount Föhnhouder Heavy Stand. Het Hot Iron Holster is een hittebestendige, siliconen holster waar de Velecta Paramount Föhn in opgeborgen kan worden. De Föhnhouder Heavy Stand is een gemakkelijk opbergsysteem.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag