Velecta Paramount Föhn TGR2300 Pro Light Plus

€ 115,-

Belangrijkste kenmerken

  • Ergonomische handgreep
  • Ligt gemakkelijk in de hand
  • 2 snelheden
  • 4 warmtestanden + koelknop

Productspecificaties

Meer informatie
Merken Velecta Paramount
Wattage 1400 Watt
Aantal warmtestanden 4
Diffuser meegeleverd Nee
Digitaal Nee
Dual Voltage Ja
Snoerlengte 4 meter
Koude luchtstand Ja

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

De Velecta Paramount Föhn TGR2300 Pro Light Plus is een föhn met erg weinig gewicht en ligt ook nog eens erg comfortabel in de hand. Deze föhn van Velecta Paramount beschikt namelijk over een uniek ergonomisch design, waarbij de föhn uitermate gemakkelijk kan worden gebruikt om het haar mooi mee droog te föhnen. Daarnaast beschikt de föhn over een rond handvat, wat de föhn nog gemakkelijker in de hand zal laten liggen. De föhn zal het haar snel drogen en hierbij de conditie van het haar goed behouden. De Velecta Paramount Föhn TGR2300 Pro Light Plus heeft 2 snelheden, 4 warmtestanden en een koelknop. De föhn beschikt over een vermogen van 1300 watt. 

 


Gebruik:

Stel de Velecta Paramount Föhn TGR2300 Pro Light Plus in op de gewenste snelheid. Houd de föhn circa 20 centimeter van het haar af en föhn het haar zachtjes droog. Voor meer volume in het haar kan ervoor gekozen worden om de haren op zijn kop te föhnen. Ga hiervoor met het hoofd voorover hangen en houdt de föhn wat dichter bij de haaraanzet.

Resultaat:

De Velecta Paramount Föhn TGR2300 Pro Light Plus droogt het haar in slechts enkele minuten, waardoor men ’s ochtends sneller de deur uit kan. Dankzij de ergonomische handgreep zal het geen zware klus worden om het haar mooi te föhnen.

Tip:

Berg de föhn op in het Hot Iron Holster of in de Velecta Paramount Föhnhouder Heavy Stand. Het Hot Iron Holster is een hittebestendige, siliconen holster waar de Velecta Paramount Föhn in opgeborgen kan worden. De Föhnhouder Heavy Stand is een gemakkelijk opbergsysteem.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag