Velecta Paramount Föhn TGR2600 Turbo Plus

€ 124,95

Belangrijkste kenmerken

  • Erg comfortabel in de hand
  • Krachtige AC motor
  • Duurzaam door wisselstroom
  • 4 warmtestanden 
  • 2 snelheden
  • Inclusief koelknop
  • 1600 watt

Productspecificaties

Meer informatie
Merken Velecta Paramount
Wattage 1600 Watt
Aantal warmtestanden 4
Diffuser meegeleverd Nee
Digitaal Nee
Dual Voltage Ja
Snoerlengte 4 meter
Koude luchtstand Ja

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

De Velecta Paramount Föhn TGR2600 Turbo Plus is een professionele föhn die nu voor iedereen toegankelijk is. De föhn is uitermate geschikt om het haar snel en gemakkelijk droog te föhnen. Tevens ligt de föhn erg comfortabel in de hand. Deze föhn van Velecta Paramount beschikt over een AC motor. Deze motor is krachtig en maakt gebruik van een wisselstroom. Hierdoor beschikt de föhn over technologie met energiemanagement, waardoor er zo min mogelijk stroom verbruikt zal worden. De Velecta Paramount Föhn TGR2600 Turbo Plus heeft 2 snelheden, 4 warmtestanden en een koelknop. De föhn beschikt over een kracht van 1600 watt.

Gebruik Velecta Paramount Föhn TGR2600 Turbo Plus:

Stel de Velecta Paramount Föhn TGR2600 Turbo Plus in op de gewenste snelheid. Houd de föhn circa 20 centimeter van het haar af en föhn het haar zachtjes droog. Voor meer volume in het haar kan ervoor gekozen worden om de haren op zijn kop te föhnen. Ga hiervoor met het hoofd voorover hangen en houdt de föhn wat dichter bij de haaraanzet.

Resultaat Velecta Paramount Föhn TGR2600 Turbo Plus:

De Velecta Paramount Föhn TGR2600 Turbo Plus droogt het haar op een krachtige manier in slechts enkele minuten, waardoor men ’s ochtends sneller de deur uit kan. Dankzij de AC motor zal er hierbij zo min mogelijk stroom gebruikt worden.

Tip Velecta Paramount Föhn TGR2600 Turbo Plus:

Berg uw föhn op in het Hot Iron Holster of in de Velecta Paramount Föhnhouder Heavy Stand. Het Hot Iron Holster is een hittebestendige, siliconen holster waar de Velecta Paramount Föhn in opgeborgen kan worden. De Föhnhouder Heavy Stand is een gemakkelijk opbergsysteem.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag