Velecta Paramount Föhn TGR3600 Orange

€ 153,50

Belangrijkste kenmerken

  • Licht van gewicht
  • Inclusief coolknop
  • 2 snelheid- en 4 warmtestanden
  • Inclusief 2 opzetstukken
  • Extra lange snoer

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 3700312703732
Merken Velecta Paramount
Wattage 1600 Watt
Aantal warmtestanden 4
Diffuser meegeleverd Los verkrijgbaar
Digitaal Nee
Dual Voltage Ja
Snoerlengte 4 meter
Koude luchtstand Ja

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

De Velecta Paramount Föhn TGR3600 Orange is een professionele föhn met weinig gewicht. Naast het lichte gewicht beschikt deze zwarte föhn ook over een fijn handvat. Met dit handvat en het compacte formaat wordt ervoor gezorgd dat de föhn fijn in de hand ligt. De föhn van Velecta Paramount is in 7 kleuren verkrijgbaar, namelijk Soft Black, White, Sea Green, Turquoise, Orange, Red Transparent en Fuchsia. Hierdoor zit er altijd een mooie kleur bij voor iedereen. De Velecta Paramount Föhn TGR3600 Orange heeft 2 snelheden, 4 warmtestanden en een koelknop. De föhn beschikt over een kracht van 1600 watt. De Velecta Paramount Föhn TGR3600 Orange komt met 2 opzetstukken, waardoor er zelf gekozen kan worden welk opzetstuk het fijnste is om te gebruiken op het haar. Dankzij het extra lange snoer wordt het gemakkelijker het haar te drogen. Tevens is er van Velecta Paramount een diffuser te verkrijgen voor deze föhn, waardoor het haar kan worden voorzien van een krachtige volumeboost. De Velecta Paramount Diffuser TGR 3600 is los verkrijgbaar. 

Gebruik Velecta Paramount Föhn TGR3600 Orange:

Stel de Velecta Paramount Föhn TGR3600 Orange in op de gewenste snelheid. Houd de föhn circa 20 centimeter van het haar af en föhn het haar zachtjes droog. Bij het gebruik van een diffuser dient het hoofd schuin gehouden te worden. Leg vervolgens een pluk haar in de diffuser en draai de pluk lichtjes op de punten van de diffuser heen. Houd de diffuser tegen het hoofd en houd het hoofd recht. Zet de föhn aan en föhn het haar in enkele minuten droog.

Resultaat Velecta Paramount Föhn TGR3600 Orange:

De Velecta Paramount Föhn TGR3600 Orange droogt het haar in slechts enkele minuten, waardoor men ’s ochtends sneller de deur uit kan. Het haar zal vrij zijn van pluis en voorzien worden van een mooie glans.

Tip Velecta Paramount Föhn TGR3600 Orange:

Berg de föhn op in het Hot Iron Holster of in de Velecta Paramount Föhnhouder Heavy Stand. Het Hot Iron Holster is een hittebestendige, siliconen holster waar de Velecta Paramount Föhn in opgeborgen kan worden. De Föhnhouder Heavy Stand is een gemakkelijk opbergsysteem.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag