Velecta Paramount Föhn TGR4000

€ 135,-

Belangrijkste kenmerken

  • Ionische technologie
  • Ligt gemakkelijk in de hand
  • 2 snelheden
  • 3 warmtestanden + koelknop

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 3700312700045
Merken Velecta Paramount
Wattage 2000 Watt
Aantal warmtestanden 3
Diffuser meegeleverd Los verkrijgbaar
Digitaal Nee
Dual Voltage Ja
Snoerlengte 4 meter
Koude luchtstand Ja

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

De Velecta Paramount Föhn TGR4000 is een föhn met weinig gewicht en die dankzij een goede grip fijn in de hand ligt. De föhn beschikt over een ionische technologie, wat ervoor zorgt dat het haar op een snellere manier gedroogd wordt en ook minder snel zal gaan pluizen wanneer u het droogt. De ionen zullen diep doordringen in het haar waardoor het haar van binnenuit gedroogd wordt. Daarnaast zal het vochtgehalte in de haren op peil worden gehouden, waardoor het haar een mooie glans verkrijgt. De Velecta Paramount Föhn TGR4000 heeft 2 snelheden, 3 warmtestanden en een koelknop. De föhn beschikt over een kracht van 2000 watt. De Velecta Paramount Föhn TGR4000 is zo ontworpen dat er maximaal volume in het haar gecreëerd zal worden. De föhn komt met 2 opzetstukken, waardoor er zelf gekozen kan worden welk opzetstuk het fijnste is om te gebruiken op het haar. Dankzij het extra lange snoer wordt het gemakkelijker het haar te drogen. Tevens is er van Velecta Paramount een diffuser te verkrijgen voor deze föhn. Hierdoor kan het haar worden voorzien van een krachtige volumeboost. De Velecta Paramount Diffuser TGR 4000 is los verkrijgbaar. 


Gebruik:

Stel de Velecta Paramount Föhn TGR4000 in op de gewenste snelheid. Houd de föhn circa 20 centimeter van het haar af en föhn het haar zachtjes droog. Bij het gebruik van een diffuser dient het hoofd schuin gehouden te worden. Leg vervolgens een pluk haar in de diffuser en draai de pluk lichtjes op de punten van de diffuser heen. Houd de diffuser tegen het hoofd en houd het hoofd recht. Zet de föhn aan en föhn het haar in enkele minuten droog.

Resultaat:

De Velecta Paramount Föhn TGR4000 droogt het haar in slechts enkele minuten, waardoor men ’s ochtends sneller de deur uit kan. Het haar zal vrij zijn van pluis en voorzien worden van een mooie glans.

Tip:

Berg de föhn op in het Hot Iron Holster of in de Velecta Paramount Föhnhouder Heavy Stand. Het Hot Iron Holster is een hittebestendige, siliconen holster waar de Velecta Paramount Föhn in opgeborgen kan worden. De Föhnhouder Heavy Stand is een gemakkelijk opbergsysteem.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag