Vetia Floris Conditioning Nachtcrème

Rating:
73% of 100
€ 139,-

Belangrijkste kenmerken

  • Geschikt voor ieder huidtype 
  • Werkt herstellend en hydraterend 
  • Verhoogt de cellulaire zuurstofopname
  • Vermindert rimpels en fijne lijntjes

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 7640140382012
Merken Vetia Floris
Vrij van Parabenen en Sulfaten
Inhoud 50 ml

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

Vetia Floris Conditioning Night Cream is een luxe organic nachtcrème die de vitaliteit van uw huid herstelt tijdens het slapen. Deze zijdezachte crème hydrateert, verstevigd en verbetert de elasticiteit van de huid. Deze nachtcrème beschikt over actieve ingrediënten, zoals Skinergium Bio en Gatuline RC Bio. Gatuline RC Bio is afkomstig uit beukenknoppen en zorgt ervoor dat huidveroudering tegen wordt gegaan. Hiernaast zorgt het ervoor dat het huidreliëf glad wordt gemaakt en de cellulaire zuurstofopname wordt verhoogd. Het actieve ingrediënt Rovisome HA geeft uw huid hydratatie, stevigheid en elasticiteit. Vetia Floris Conditioning Night Cream is geheel biologisch en vrij van parabenen, conserveringsmiddelen, minerale vetten en siliconen.

  • Geschikt voor ieder huidtype 
  • Werkt herstellend en hydraterend 
  • Verhoogt de cellulaire zuurstofopname
  • Vermindert rimpels en fijne lijntjes

 

Gebruik:


Neem na het reinigen van de huid  een beetje van Vetia Floris conditioning Night Cream op uw handen. Wrijf deze vervolgens goed door totdat de witte waas verdwenen is. Verdeel Vetia Floris Conditioning Night Cream gelijkmatig over het gezicht en masseer deze met zachte ronde bewegingen in de huid.

Resultaat:


Vetia Floris Conditioning Night Cream is een zijdezachte crème die de elasticiteit van de huid verstevigd en optimaal hydrateert. Vetia Floris Conditioning Night Cream verfijnt de huidstructuur, voor een opmerkelijk vitaliserend en jeugdig resultaat.

Tip:


Voor een intensieve behandeling thuis kunt u onder Vetia Floris Conditioning Night Cream het Super Radiance Elixer of Super Moisture Elixer en de Intensive Eye Contour Cream gebruiken.

Award:

Vetia Floris is in 2012 bekroond met de zeer beroemde Red Dot Design Award.
Winnaar van The Best of Beauty Award 2013 uitgereikt door Allure Magazine.

 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag