Vetia Floris Intensive Oog Contour Crème

€ 90,75

Belangrijkste kenmerken

  • Geschikt voor ieder huidtype 
  • Vermindert rimpels en fijne lijntjes 
  • Verstevigend effect
  • Vrij van parabenen

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 7640140382029
Merken Vetia Floris
Vrij van Parabenen en Sulfaten
Inhoud 15 ml

Reviews

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

Vetia Floris Intensive Eye Contour Cream is een luxe biologische oogcrème van speciaal geselecteerde ingrediënten die een uitstekend verstevigend effect hebben op de gevoelige en kwetsbare huid rondom de ogen en minimaliseert in korte tijd rimpels en fijne lijntjes. Deze oogcrème van Vetia Floris beschikt over de actieve ingrediënten Skinergium Bio en Ronacare Tiliroside. Skinergium Bio is een complex van werkzame stoffen dat zorgt voor een uitermate verstevigend effect rond de contouren van uw ogen. Het actieve ingrediënt Ronacare Tiliroside beschikt over kalmerende eigenschappen die ervoor zorgen dat roodheden door fysieke chemische irritaties worden vermindert. Hiernaast zorgt dit ingrediënt voor een herstel van een droge en gevoelige huid rondom de ogen. Eersteklas verzorgende oliën, zoals macadamia olie, baobabolie, babussu olie, rozenbotte nolie en zonnebloem olie beschermen de gevoelige plekken rond uw ogen. Vetia Floris Intensive Eye Contour Cream is geheel organisch en vrij van parabenen, siliconen, conserveringstoffen, en minerale vetten.

  • Geschikt voor ieder huidtype 
  • Vermindert rimpels en fijne lijntjes 
  • Verstevigend effect
  • Vrij van parabenen


Gebruik:

Breng na het reinigen van uw gezicht Vetia Floris Intensive Eye Contour Cream aan op uw vingertoppen. De crème met zachte tipjes inkloppen tot het product volledig is opgenomen. Kan ook aangebracht worden op het bewegend ooglid.

Resultaat:


Vetia Floris Intensive Eye Contour Cream zorgt voor een verstevigend effect rondom de ogen en vermindert rimpels en fijne lijntjes. Dit zorgt voor een frisse en jeugdige uitstraling!

Tip:


Voor een intensievere behandeling van de ogen brengt u eerst Vetia Floris Lifting Eye Gel aan op de huid. Breng vervolgens een klein beetje Vetia Floris Intensive Eye Contour Cream aan op de huid rondom de ogen en het ooglid en masseer dit met kleine ronddraaiende bewegingen in tot de het product volledig zijn opgenomen.

Awards:

Vetia Floris is in 2012 bekroond met de zeer beroemde Red Dot Design Award.
Winnaar van The Best of Beauty Award 2013 uitgereikt door Allure Magazine. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag