Vetia Floris Intensive Treatment Gezichtsmasker

Rating:
84% of 100
€ 145,20

Belangrijkste kenmerken

  • Geschikt voor ieder huidtype
  • Voedt de huid intensief 
  • Geeft de huid vitaliteit 
  • Verzacht

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 7640140382104
Merken Vetia Floris
Vrij van Parabenen en Sulfaten
Inhoud 50 ml

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

Vetia Floris Intensive Treatment Mask is een pure weldaad voor de huid.  Dit ongekende en ongeëvenaarde masker bestaand uit alleen pure edele oliën en boters is een echte luxe, die zodra deze contact maakt met de huid weg smelt, waardoor het de huid beschermt, verzorgt en volledig ontspant. Hierdoor krijgt de huid een fluwelen zachtheid en langdurig gevoel van rust en welzijn. Dit unieke intensieve masker, verrijkt met verzorgende oliën, mineralen, vitaminen, omega vetzuren en antioxidanten, verlicht onmiddellijk onaangename gevoelens van spanning en droogt. Daarbij geeft het de huid vitaliteit, evenals een frisse, jeugdige gloed. Vetia Floris Intensive Treatment Mask is geheel biologisch en vrij van parabenen, minerale vetten, siliconen en conserveringsmiddelen

  • Geschikt voor ieder huidtype
  • Voedt de huid intensief 
  • Geeft de huid vitaliteit 
  • Verzacht


Gebruik:


Breng een kleine hoeveelheid Vetia Floris Intensive Treatment Mask aan op uw handen en wrijf deze warm. Breng het vervolgens gelijkmatig aan op het gezicht en eventueel op de hals en decolleté. Laat het 20 minuten inwerken en verwijder het vervolgens met warm water en een sponsje.

Resultaat:


Vetia Floris Intensive Treatment Mask is een extreem voedend masker uit pure oliën en boters, mineralen, vitaminen en antioxicate en is rijk aan omega vetzuren en zorgt voor een opmerkelijke jeugdige uitstraling!

Tip:


Dun aangebracht op een gereinigde huid kunt u dit heerlijke masker ook gedurende de nacht laten intrekken.  Hierdoor krijgt de huid tijdens uw slaap alle tijd tot herstel.

Awards:

Vetia Floris werd in 2012 bekroond met de zeer beroemde Red Dot Design Award en is
Winnaar van The Best of Beauty Award 2013 uitgereikt door Allure Magazine

.

 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag